MEDIA

Φως στο Τούνελ: Σε πρώτο πλάνο υποθέσεις με δολοφονίες γυναικών που σόκαραν το πανελλήνιο

Φως στο Τούνελ: Σε πρώτο πλάνο υποθέσεις με δολοφονίες γυναικών που σόκαραν το πανελλήνιο

Απόψε στις 23:20 η Αγγελική Νικολούλη έρχεται με υποθέσεις που σόκαραν το πανελλήνιο και έχουν σε πρώτο πλάνο τις δολοφονίες γυναικών

Απόψε στις 23:20, στο MEGA, το «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη στρέφουν την έρευνά τους σε υποθέσεις που σόκαραν το πανελλήνιο, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τις δολοφονίες γυναικών.

Η στυγερή δολοφονία της νεαρής Κυριακής που «πάγωσε» τη χώρα. Οι λάθος χειρισμοί και τα πρωτόκολλα που δεν ακολούθησαν οι Αρχές. Το παρασκήνιο του προαναγγελθέντος θανάτου προκαλεί οργή…

Η μάχη του «Τούνελ» επί δεκαετίες για τις δολοφονίες γυναικών. Στο προσκήνιο οι υποθέσεις που ερεύνησε η εκπομπή. Γυναίκες που έπεσαν θύματα της τυφλής ζήλειας φίλων και συντρόφων τους. Τις είχαν σκοτώσει και τις αναζητούσαν στο «Τούνελ». Η μαρτυρία μιας γυναίκας που γλίτωσε από τη φονική επίθεση του συντρόφου της. Τον κατήγγειλε και άλλαξε η ζωή της.

Εξελίξεις σε υπόθεση μυστηρίου που φώτισε το «Τούνελ». Αποκαλύπτεται σκηνικό που στήθηκε μέσα στη νύχτα για γνωστό επιχειρηματία. Πώς οι «φίλοι» σκηνοθέτησαν το θανατηφόρο τροχαίο.