MEDIA

Ρούλα Κορομηλά για Καρβέλα: «Τι συζητήθηκε ακριβώς; Αυτός δεν είναι ο Νίκος;»

Ρούλα Κορομηλά για Καρβέλα: «Τι συζητήθηκε ακριβώς; Αυτός δεν είναι ο Νίκος;»

Έτσι είναι η τηλεόραση, ας αφήσουμε τη λέξη τοξικό», είπε μεταξύ άλλων η Ρούλα Κορομηλά 

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη για την εποχή του τηλεοπτικού «Δέστε τους» αλλά και στην συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα.

«Ο Γιώργος Τσαλίκης είπε πρόσφατα για τον καιρό που ήταν στο «Δέστε τους» ότι ήταν λίγο μια τρέλα, λίγο τοξικό» σχολίασε ο νεαρός ρεπόρτερ και η Ρούλα Κορομηλά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έτσι είναι η τηλεόραση, ας αφήσουμε τη λέξη τοξικό. Αν κάποιος εκλαμβάνει μια εκπομπή ως τοξική, δεν μπορώ να το καταλάβω εγώ αυτό το πράγμα. Να μη χαρακτηρίζουμε όμως λίγο κάποια πράγματα», είπε αρχικά η Ρούλα Κορομηλά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν έχω ακούσει τι έχει πει ο Γιώργος. Τον Γιώργο τον αγαπώ, είναι δικό μου παιδί. Δεν έχω ακούσει τι έχει πει και γι’ αυτό δεν θέλω να απαντήσω. Παρόλα αυτά θέλω να πω ότι η τηλεόραση έχει άγχος, το ξέρουμε πάρα πολύ καλά και όταν είναι και το live, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Δεν είναι όπως είναι το τραγούδι».

Όσον αφορά, τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη «Μεγάλη εικόνα», η Ρούλα Κορομηλά έθεσε με νόημα τις εξής ερωτήσεις. «Τι συζητήθηκε ακριβώς; Αυτά που είπε; Ο τρόπος που μίλησε; Αυτός δεν είναι ο Νίκος Καρβέλας;».