MEDIA

Τηλεθέαση: Το Famagusta εξαφανίζει τον ανταγωνισμό – Τι έκανε το Survivor

Τηλεθέαση: Το Famagusta εξαφανίζει τον ανταγωνισμό – Τι έκανε το Survivor

Η βραδινή ζώνη της Κυριακής έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον…

Βράδυ Κυριακής και το MEGA φαίνεται ότι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική αρένα. Στις 21.00, χθες, προβλήθηκε νέο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» σημειώνοντας 24,4% στο σύνολο και 16% στο δυναμικό κοινό. Τη σκυτάλη πήρε η μεγάλη παραγωγή «Famagusta», που καθήλωσε το κοινό με τις δυνατές σκηνές και τις υπέροχες ερμηνείες. Συγκεκριμένα, άγγιξε το 26,2% στο σύνολο και το 19,4% στους τηλεθεατές 18-54. Το «Famagusta» θα επιστρέψει με νέο επεισόδιο την Κυριακή των Βαΐων, ενώ μετά θα κάνει ένα μικρό break λόγω Πάσχα.

Την ίδια ώρα, στον ΣΚΑΪ, παρέα κράτησε το «Survivor». Στο ριάλιτι η μία οικειοθελής αποχώρηση διαδέχεται την άλλη, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει χθες ότι ο Αλέξης Παππάς επιστρέφει στην Ελλάδα. «Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, είχαμε ακόμη μια οικειοθελή αποχώρηση για λόγους προσωπικούς, για λόγους οικογενειακούς. Ο παίκτης που δεν θα είναι πλέον μαζί μας και θα στερηθεί η κόκκινη ομάδα είναι ο Αλέξης Παππάς», είπε χαρακτηριστικά. Όσον αφορά στην τηλεθέαση; Το πρότζεκτ κατέγραψε 15,4% στο σύνολο και 13,4% στο δυναμικό κοινό.

Στη χθεσινή βραδινή ζώνη, το «5Χ5 σπέσιαλ» στον ΑΝΤ1 έκανε 8,2% στο σύνολο και 7,8% στο δυναμικό κοινό ενώ η κωμωδία του STAR «Στα σύνορα» 6,2% και 7,2% αντίστοιχα. Στη ζώνη των 20.00, το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», στον ΑΝΤ1, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έκανε 16,9% στο σύνολο και 12,5% στο δυναμικό κοινό. Το εν λόγω φορμάτ ήδη έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά, ενώ θα αντικαταστήσει και τους «Αρβύλα» στην καθημερινή αρένα μετά το Πάσχα. Η κωμική σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», χθες, κράτησε παρέα στο 7,4% του συνόλου και στο 8,3% του δυναμικού κοινού.