MEDIA

Έλλη Κοκκίνου: Αποκαλύπτει πρώτη φορά την αισθητική επέμβαση που έκανε

Έλλη Κοκκίνου: Αποκαλύπτει πρώτη φορά την αισθητική επέμβαση που έκανε

«Μου είχε γίνει πρόταση για τη Eurovision», είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» για την Μαρίνα Σάττι και την Eurovision αλλά προχώρησε και σε μια προσωπική αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφορικά με τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision, είπε: «Μου είχε γίνει πρόταση για τη Eurovision αλλά ήμουν έγκυος και δεν μπορούσα να πάω. Είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Νομίζω ότι το target group είναι το πιο νεανικό κοινό. Δεν ξέρω αν θα πλησίαζα εγώ το τόσο νεανικό κοινό που έχουν».

Για τη σχέση της με τον χρόνο, η Έλλη Κοκκίνου: «Μεγαλύτερη έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με το παρελθόν. Αν και οι ατέλειες αυξάνονται λόγω ηλικίας – αν και αισθάνομαι 25 χρονών – η ηλικία είναι μια ηλικία και φέρνει ατέλειες».

Τέλος, η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε: «Δεν έχω κάνει αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο γιατί στο στήθος έχω κάνει, το έχω μικρύνει. Νομίζω όταν έρθει η ώρα θα κάνω ένα μίνι lift, Δεν είμαι σίγουρη ότι θα το κάνω, θέλω αλλά δεν το τολμάω ακόμα», παραδέχτηκε στην κάμερα η Έλλη Κοκκίνου.