MEDIA

Παρέμβαση Γιαννάκου κατά της ανεργίας

Παρέμβαση Γιαννάκου κατά της ανεργίας

Σε ανοιχτή επικοινωνία Μαριέττα Γιαννάκου - Αριάννα Χάφινγκτον

Την ανάγκη καταπολέμησης της ανεργίας θέτει η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ ως προμετωπίδα των πολιτικών που πρέπει να χαράξει η Νέα Δημοκρατία στο νέο πολιτικό σκηνικό.

Με άρθρο της στην αμερικανική εφημερίδα Huffington Post, η Μαριέττα Γιαννάκου τονίζει ότι δεν γίνεται στην σημερινή Ευρώπη των εκατομμυρίων ανέργων οι Ευρωπαίοι ηγέτες να κλείνουν τα μάτια, ενώ επισημαίνει την ανάγκη μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής κατά της ανεργίας και από μέρους της ελληνικής κυβέρνησης.

Πληροφορίες λένε ότι η πρώην "γαλάζια" Υπουργός και σημερινή ευρωβουλευτής είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την "σιδηρά" Ελληνοαμερικανίδα Αριάνα Χάφινγκτον, καθώς διατηρούν ιδιαίτερα στενές σχέσεις από το παρελθόν.

Λένε μάλιστα ότι η Αριάννα φροντίζει να μαθαίνει τα πολιτικά τεκταινόμενα στην Ελλάδα από την Ελληνίδα πολιτικό και ευρωβουλευτή, η οποία συχνά της αναλύει το πώς εξελίσσεται το πολιτικό τοπίο στην χώρα μας. Λόγω αυτού του γεγονότος, όπως υποπτευόμαστε, η Αριάννα έχει καθιερώσει την Μαριέττα ως μόνιμη αρθρογράφο στην αμερικανική έκδοση της Huffington Post ενώ παρακολουθεί στενά το έργο της στην Ευρωβουλή.