MEDIA

Κλείνουν στη ΝΕΡΙΤ τα τηλεοπτικά της Εθνικής ποδοσφαίρου

Κλείνουν στη ΝΕΡΙΤ τα τηλεοπτικά της Εθνικής ποδοσφαίρου

Μια σημαντική κίνηση ολοκληρώνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας η ΝΕΡΙΤ. Αποκτά τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Eθνικής ποδοσφαίρου στα προκριματικά του Euro 2016. Οι αγώνες «αναζητούσαν» ένα ελεύθερης εμβέλειας κανάλι και η ΝΕΡΙΤ δεν έχασε την ευκαιρία.

Η νέα δημόσια τηλεόραση παρά το γεγονός ότι ακολουθεί μια πολιτική οικονομικής λιτότητας έχει έρθει σε συμφωνία με την εταιρία που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα των συγκεκριμένων αγώνων. Οι ιθύνοντες της ΝΕΡΙΤ προχώρησαν σε αυτή την κίνηση μετά από τις εκπληκτικές ομολογουμένως τηλεθεάσεις που σημείωσαν οι αγώνες της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Μάλιστα προσδοκούν ότι θα μπορέσουν να κάνουν απόσβεση των χρημάτων που θα δαπανήσουν μέσα από διαφημιστικά έσοδα.

Να σημειωθεί ότι το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα ματς της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Euro 2016 είναι ο ΟΤΕ TV όπως και όλων των προκριματικών της διοργάνωσης.

Δεν αποκλείεται τέλος η ΝΕΡΙΤ να δείξει ενδιαφέρον και για τα προκριματικά της Εθνικής ποδοσφαίρου για το Μουντιάλ του 2018.

Διαβάστε επίσης:

Δύσκολη η κατάσταση στον «Ελεύθερο Τύπο»

Την πάτησες με τον νέο ιό στο facebook; Δες πως θα τον καθαρίσεις!