MEDIA

Survivor: Αυτός είναι ο πραγματικός νικητής του παιχνιδιού

Survivor: Αυτός είναι ο πραγματικός νικητής του παιχνιδιού

Survivor | Τελικός: Γιώργος Αγγελόπουλος ή Μάριος Πρίαμος Ιωάννιδης, ποιος από τους δύο παίκτες θα φύγει από το Άλσος Γαλατσίου σήμερα, Τετάρτη (05/07) με τις 100.000 ευρώ;

Οι δύο φιναλίστ για ακόμα μία φορά θα τεθούν στην κρίση του κοινού, ωστόσο, αν το τηλεοπτικό κοινό δεν αποφάσιζε και ο νικητής έβγαινε από τις νίκες που είχε καταφέρει στα αγωνίσματα, ποιος από τους δύο θα βρισκόταν στην πρώτη θέση.
Τα στατιστικά του παιχνιδιού, δείχνουν πως ο μεγάλος νικητής θα ήταν ο Γιώργος Αγγέλοπουλος.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τον τελικό του Survivor

Συγκεκριμένα ο Ντάνος είναι εκείνος που έχει αγωνιστεί στα περισσότερα αγωνίσματα και έχει το υψηλότερο, θετικό ισοζύγιο νικών (+65) από κάθε άλλο παίκτη. Ακόμη και σε επίπεδο ποσοστού νικών, αγγίζει το 60.8% πίσω από παίκτες που έχουν βρεθεί στο στίβο μάχης πολύ λιγότερες φορές από ό, τι εκείνος.

Ο δεύτερος διεκδικητής του τίτλου, βρίσκεται λίγο πιο πίσω από τον Αγγελόπουλο, με ποσοστό νικών 59,3%. Ωστόσο, η διαφορά νικών - ηττών στα στατιστικά του Μάριου είναι 47 (περισσότερες νίκες), ενώ έχει αγωνιστεί και σε 48 λιγότερα παιχνίδια από τον αντίπαλό του.

Δείτε LIVE τον τελικό του Survivor

aggelo marios

Μάλιστα στο γράφημα ανάμεσα στους δύο φιναλίστ, φαίνεται ξεκάθαρα η υπεροχή του Ντάνου. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει σαφή υπεροχή, ιδιαίτερα από τα μέσα του παιχνιδιού και έπειτα.

Σχετικές ειδήσεις