MEDIA

Μάχη ΑΝΤ1 με ΣΚΑΪ: «Σφάζονται» Παπαδάκης – Οικονόμου (pics)

Μάχη ΑΝΤ1 με ΣΚΑΪ: «Σφάζονται» Παπαδάκης – Οικονόμου (pics)

Η τηλεοπτική κόντρα... καλά κρατεί.

Σε καθημερινό… θρίλερ εξελίσσεται η μάχη της τηλεθέασης στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές.

Οι δύο «βασιλιάδες» της πολύ πρωινής ζώνης, ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Δημήτρης Οικονόμου, κονταροχτυπιούνται κάθε λεπτό, με τους τηλεθεατές να αναδεικνύουν μία τον έναν στην κορυφή και μία τον άλλο.

Η εμπειρία τους δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ενώ για τον ΑΝΤ1 και τον ΣΚΑΪ οι δύο παρουσιαστές αποτελούν τα «βαριά» χαρτιά τους, ποντάροντας πολλά πάνω τους.
Για τον κ. Παπαδάκη δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Έχει αφήσει το δικό του στίγμα όχι μόνο στο πρωινό του ΑΝΤ1 αλλά και σε ολόκληρη την ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Ο κόσμος τον εμπιστεύεται τυφλά γι’ αυτό και τόσα χρόνια τον έχει στην κορυφή των προτιμήσεών του.

Όσο για τον Δημήτρη Οικονόμου, μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Λυριτζή πολλοί πίστεψαν πως δεν θα έχει την ανάλογη επιτυχία. Κι όμως… ο Καρδιτσιώτης δημοσιογράφος κατάφερε να όχι απλά να διαψεύσει τους επικριτές του αλλά να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης. Πρόκειται αναμφισβήτητα για τεράστια επιτυχία του ίδιου αλλά και του ΣΚΑΪ, που εδώ και χρόνια έχει χτίσει ένα πολύ καλό ενημερωτικό τμήμα. Έχοντας δίπλα του την πάντα διαβασμένη και φιλόδοξη Μαρία Αναστασοπούλου, το «ΣΗΜΕΡΑ» έπιασε τον Γιώργο Παπαδάκη στην κορυφή και πολλές φορές τον καθαίρεσαι.

Δείτε στην παρακάτω Gallery ποιος κέρδισε την μάχη της τηλεθέασης την περασμένη Παρασκευή:

Η σχέση βέβαια των δύο δημοσιογράφων, παρά την μάχη τηλεθέασης που δίνουν, είναι αρκετά καλή. Ορισμένες φορές μάλιστα καλημερίζει ο ένας τον άλλον ενώ στο παρελθόν έχουν απευθύνει προσκλήσεις και για τα αγαπημένα τους τσίπουρα.

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή με το Mega: Επιστρέφει στις οθόνες μας το «Μεγάλο Κανάλι» (pics)

Σχετικές ειδήσεις