MEDIA

Alpha: «Τατουάζ»… τέλος οριστικό! Αυτή είναι η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου (pics)

Alpha: «Τατουάζ»… τέλος οριστικό! Αυτή είναι η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου (pics)

Ο ηθοποιός και η παραγωγή του έχουν ήδη αποφασίσει να γυρίσουν σελίδα - Με ποιο κανάλι συμφώνησαν - Ποιο το όνομα της νέας σειράς

Μετά τις δύο μεγάλες επιτυχίες του «Μπρούσκο» και του «Τατουάζ», ο Κύπριος παραγωγός και ηθοποιός ετοιμάζει τις νέες σειρές που αναμένεται να καθηλώσουν και πάλι τους τηλεθεατές.

Ήδη για την πρώτη έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, ενώ ο Ανδρέας Γεωργίου αναζητά τους ηθοποιούς που θα στελεχώσουν και τα δύο σήριαλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Γεωργίου έχει συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ, ο οποίος θέλει να ενισχύσει τις ελληνικές τηλεοπτικές σειρές και να αφήσει στην άκρη τα ριάλιτι τύπου Survivor και Power of Love που φέτος έπιασαν… πάτο.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει δείξει και ο ΑΝΤ1, ο οποίος θέλει να ενισχύσει τη μυθοπλασία και να παραμείνει στην κορυφή της τηλεθέασης, με την ίδια πετυχημένη συνταγή.

Το σκεπτικό του Ανδρέα Γεωργίου είναι τα σήριαλ που ετοιμάζει να παίζονται σε περισσότερα του ενός τηλεοπτικούς σταθμούς και για το λόγο αυτό βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις.

Αυτό που έχει «κλειδώσει» είναι το όνομα και οι συντελεστές του πρώτου σήριαλ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ GALLERY ΠΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ:

Σχετικές ειδήσεις