MEDIA

Survivor spoiler – διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (20/05) το έπαθλο (pics)

Survivor spoiler – διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (20/05) το έπαθλο (pics)

Survivor διαρροή: Στην σκιά του τραυματισμού του Χικμέτ το αποψινό επεισόδιο - Δείτε ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο

Το σοκ των παιχτών από τον σοβαρό τραυματισμό του Χικμέτ είναι μεγάλο, ωστόσο η Μαύρη και η Άσπρη ομάδα είναι αναγκασμένες να προχωρήσουν στο Survivor.

Η μάχη για την ασυλία χάθηκε για την Άσπρη ομάδα ωστόσο δεν έχει καιρό για... κλάματα καθώς υπάρχει σήμερα αγώνισμα. Οι παίκτες θα βρεθούν σε μία πίστα πολύ απαιτητική, η οποία περιέχει τα πάντα!

Την ίδια ώρα, τα νέα για την πορεία της υγείας του Χικμέτ είναι ενθαρρυντικά και ευχάριστα ωστόσο είναι άγνωστο ακόμη αν θα τον δούμε στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει απόψε;

Στο επεισόδιο της Κυριακής έγινε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας με την μαύρη ομάδα να κερδίζει με σκορ 10-8 και να κάνει το 2-0.

Στη συνεχεία οι ομάδες οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο του νησιού όπου μετά την ψηφοφορία υποψήφιοι για αποχώρηση προέκυψαν η Αφροδίτη Σκαφιδά και η Ρία Κολοβού.

Η μεγάλη έκπληξη ήρθε λίγο αργότερα, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι στο παιχνίδι θα μπουν πέντε παλιοί παίκτες οι οποίοι θα σχηματίσουν μία ομάδα. Η νέα ομάδα των παλιών παικτών θα αγωνιστεί για μεγάλα έπαθλα απέναντι στην μεικτή ομάδα που θα σχηματίσουν η Μαύρη και η Άσπρη.

Δείτε στην gallery ποια ομάδα κερδίζει:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πανικός στη Θεσσαλονίκη με αυτό που εντόπισαν στο ρέμα – Έσπευσε ο στρατός (Pics)

Εκλογές 2019: Είσαι στην εφορευτική επιτροπή - Δες τι θα γίνει εάν δεν πας

Σχετικές ειδήσεις