MEDIA

Αυτό είναι το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο (pics)

Αυτό είναι το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο (pics)

Καλοκαίρι πλέον και για την Ελένη Μενεγάκη – τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον – ο προορισμός είναι ένας. Η Άνδρος.

Πρόκειται για τον τόπο καταγωγής του συζύγου της Μάκη Παντζόπουλου στον οποίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει και την δική τους επιχείρηση. Πρόκειται για μια ξενοδοχειακή μονάδα λίγα μέτρα από την παραλία Άχλα όπου πλέον αποτελεί και το ησυχαστήριο της παρουσιάστριας.

Εντός της μονάδας που βρίσκεται σε μια τοποθεσία μέσα στο πράσινο και περιτριγυρισμένη από ρυάκια με τρεχούμενο νερό, το ζεύγος Πανταζόπουλου – Μενεγάκη έχουν χτίσει και την δική τους «φωλιά». Μια παραδοσιακή πετρόχτιστη μεζονέτα με όλες τις ανέσεις ικανή να φιλοξενήσει τους ίδιους αλλά και τα παιδιά τους.

Η ίδια η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα όποτε βρίσκεται στο νησί δεν σταματά να ποστάρει στα social media δεκάδες φωτογραφίες από τον επίγειο παράδεισό της, όταν θέλει να μοιραστεί κάποια από τα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Επίσης δεν παραλείπει, με κάθε ευκαιρία, να μιλάει για την αγάπη της για το νησί, το οποίο επισκέπτεται με κάθε και σε κάθε ευκαιρία.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί εδώ πως είναι το σπίτι της ξανθιάς τηλεπαρουσιάστριας στην Άνδρο εξωτερικά και εσωτερικά:

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2019 - ΓΕΛ: Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας - Έκθεσης

Πόλεμος Ελλάδας - Τουρκίας: Πληροφορία ΣΟΚ από τις ΗΠΑ

Σχετικές ειδήσεις