MEDIA

Αλλοίωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες «καταγγέλλει» o Alpha - Τι απαντά η ΓΓΕΕ

Αλλοίωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες «καταγγέλλει» o Alpha - Τι απαντά η ΓΓΕΕ
Σαν να μην έφτανε το φιάσκο με την υποψηφιότητα Καλογρίτσα, η διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες έχει ένα ακόμη «σκοτεινό» σημείο, όπως τουλάχιστον υποστηρίζεται σε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζονται στο σχετικό ρεπορτάζ υπάρχει σαφής αλλοίωση των οικονομικών στοιχείων του διαγωνισμού καθώς ο Ιβάν Σαββίδης μετά την τελευταία κανονική προσφορά των 61,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση άδειας, έκανε μηδενικό ποντάρισμα. Ωστόσο η επιτροπή έχει αποδεχθεί ως έγκυρη προσφορά στα 61,6 εκατ. ευρώ, ανεβάζοντας, δηλαδή το ποσό που προσέφερε ο επιχειρηματίας κατά 100.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, όμως, η επιτροπή κατεβάζει εκ νέου την προσφορά στα 61,5 εκατ. ευρώ , σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha. To γεγονός αυτό εγείρει ζήτημα υποβολής δύο μηδενικών προσφορών, κάτι που κατά τον τηλεοπτικό σταθμό απαγορεύεται.

Δείτε το βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ του Alpha, καθώς και τις απαντήσεις που έδωσε ο πρόεδρος της επιτροπής της διαγωνιστικής διαδικασίας, Χρήστος Δουληγέρης.

Δείτε εδώ την απάντηση της κυβέρνησης στους ισχυρισμούς του Alpha.

Σχετικές ειδήσεις