Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Μεσάνυχτα: Συγκλονίζει η Σουζάνα: «Δεν ξέρω καν πώς είναι ο πατέρας μου..»

Newsbomb

Η Σουζάνα Κουόλ, η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και για τον πατέρα της που δεν γνώρισε ποτέ.

Η Σουζάνα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή Μεσάντυχτα: «Η μαμά μου πήγε σχολείο εδώ, στην Ελλάδα, γυμνάσιο και λύκειο. Είναι πάρα πολλά χρόνια εδώ, πάνω από 20. Κι εγώ εδώ γεννήθηκα, αλλά η καταγωγή μας είναι από Σουδάν και Νιγηρία.»

Και τόνισε: «Δε γνώρισα τον πατέρα μου. Δεν είναι ότι δεν θέλω να ξέρω τίποτα για τον μπαμπά μου, απλά ακόμα δεν είμαι έτοιμη να πάω να πιάσω τη μαμά μου και να τη ρωτήσω. Γιατί ξέρω πως η μαμά μου ξέρει. Δεν ξέρω καν πώς είναι ο πατέρας μου, ούτε σε φωτογραφία δεν τον έχω δει. Δεν έχω καθόλου μνήμες. Δεν είχα τη δύναμη να πάω να ρωτήσω τη μητέρα μου.»!

Και πρόσθεσε: «Όταν εγώ ήμουν τρίτη δημοτικού και η αδερφή μου στην πρώτη, η μητέρα μου μας πήγε σε ίδρυμα γιατί δεν μπορούσε να μας μεγαλώσει. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολα για μένα γιατί είχα αντίληψη και ήξερα τι γινόταν. Εγώ ήθελα να είμαι σπίτι μου. Αλλά μετά με τον καιρό δεν είχα πρόβλημα γιατί το έβλεπα σαν κατασκήνωση. Μας πήγαιναν εκδρομές, μας έδιναν δώρα, ήταν πολύ ωραία»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Πηγή: Gossip-tv.gr