Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης (vid)

Newsbomb

Survivor αποχώρηση: Μετά από ένα συμβούλιο του νησιού με πολλές κόντρες και καβγάδες, οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση περίμεναν με ανυπομονησία να ακούσουν ποια θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει από την παραλία των «Μπλε» και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Στην παραλία των «κόκκινων» η δεύτερη νίκη έφερε μεγαλύτερη ηρεμία και το θέμα συζήτησης ήταν η ρήξη στην αντίπαλη ομάδα, με αρκετούς να μην πιστεύουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδωσε τη δική του εξήγηση για τον σχηματισμό υπο-ομάδων.

Σε έναν ακόμα απαιτητικό στίβο μάχης που χρειαζόταν πολύ καλή συνεργασία όλης της ομάδας, οι μπλε μπήκαν αποφασισμένοι να μην χάσουν για 3η σερί φορά και πήραν νωρίς προβάδισμα με 2-0, αλλά οι «κόκκινοι» με τη προσθήκη της Μαριάνθης στην ομάδα τους έδειξαν πως δεν είναι εύκολος αντίπαλος.

Οι «μπλε» επικράτησαν με 10-6 και μετά τις 2 σερί ήττες που τους οδήγησε δυο φορές να ψηφίσουν συμπαίκτες τους προς αποχώρηση και ο Τζέιμς Καφετζής και η ομάδα του ήρθαν ξανά σε επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους.

Survivor: Αυτή η παίκτρια αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης

Στο τρίτο και τελευταίο συμβούλιο δόθηκαν εξηγήσεις για ακόμα μια φορά για το ποιος ψήφισε ποιον και αν υπάρχει στρατηγική και υπο-ομάδες.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, η Βαλέρια Χοψονίδου και η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου τέθηκαν στην κρίση του κοινού που αποφάσισε τελικά να αποχωρήσει η… Βαλέρια Χοψονίδου.

«Αφού αυτό αποφάσισε ο κόσμος, όλα καλά. Θα γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου, αν και δεν το έζησα πολύ. Είμαι χαρούμενη που το έζησα όλο αυτό. Θα μου λείψει η Ελευθερία γιατί ήρθαμε κοντά και κοιμόμασταν αγκαλίτσα, αλλά θα μου λείψουν όλα τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η Βαλέρια και αποχώρησε με χειροκροτήματα και αγκαλιές.

Δακρυσμένη την χαιρέτησε η Ελευθερία Ελευθερίου λέγοντάς της «θέλω να έρθω μαζί σου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καστοριά: Ισχυρότατη έκρηξη ισοπέδωσε το ξενοδοχείο «Τσάμης» - Απίστευτες εικόνες