Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Η Φάρμα Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που αποχωρούν οικειοθελώς (vid)

Newsbomb

«Η Φάρμα» spoiler: Έρχονται απρόσμενες αποχωρήσεις!

Η Φάρμα επέστρεψε εδώ και δύο εβδομάδες στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Αφήνοντας πίσω τις συνήθειες της πόλης, οι παίκτες καλούνται να ζήσουν ως αγρότες.

Μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, έρχονται αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά. Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο.

Μάλιστα, προσπαθούν να συνυπάρξουν μεταξύ τους μέσα από δύσκολες δοκιμασίες και με τις σχέσεις συνεχώς να μεταβάλλονται.

Σύμφωνα με την εκπομπή το «Πρωινό» αυτή την εβδομάδα έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στη «Φάρμα».

Στο spoiler που έδωσε η Φαίη Σκορδά, αποχωρεί οικειοθελώς στις 27 Μαρτίου, δηλαδή στο επεισόδιο της προσεχούς Παρασκευής, η Σοφία Παυλίδου. Oι λόγοι είναι προσωπικοί όπως αναφέρθηκε.

«Εγώ γνωρίζω ότι μια γυναίκα, η Σοφία Παυλίδου, για προσωπικούς λόγους, υποθέτω για τα παιδιά της, γιατί είναι μαμά, δεν άντεξε και βγαίνει από το παιχνίδι. Θα τη δούμε για τελευταία φορά, σε αυτά τα δυο επεισόδια. Δεν χάνει σε αγώνισμα, φεύγει από μόνη της», είπε η Φαίη Σκορδά.

Μάλιστα δεν θα είναι η μοναδική οικειοθελής αποχώρηση αφού και ο Ερωτόκριτος, ο παίκτης που μπήκε τελευταίος στο ριάλιτι, φεύγει και εκείνος. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή, ο παίκτης δείχνει ενεργός στα social media.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ψυχρή εισβολή προ των πυλών - «Χιόνια και στην Αττική»