Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Τριαντάφυλλος: «Εγώ και ο Αλέξης Παππάς παίρναμε τα περισσότερα λεφτά στο Survivor»

Newsbomb

Ο Τριαντάφυλλος περιγράφει την εμπειρία στο Survivor και αποκάλυψε ότι εκείνος με τον Αλέξη Παππά έπαιρναν το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό

Ο Τριαντάφυλλος θα είναι σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ανοιχτά». Το «Happy Day» παρουσίασε το πρωί απόσπασμα από τη συνέντευξη, η οποία θα συζητηθεί.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του μετά το Fame Story, την εμπειρία του στο Survivor αλλά και το χρηματικό ποσό που λάμβανε εκείνος και ο Αλέξης Παππάς.

«Δεν ήμουν ποτέ μέσα στο σύστημα και δεν με προωθούσαν, επειδή ήμουν εκτός. Στα off μου δούλευα πάντα. Υπήρχε ένα σύστημα τότε, με το Fame Story και προωθούσαν κάποια συγκεκριμένα παιδιά. Από αυτά τα παιχνίδια ένα ή δύο άτομα έκαναν καριέρα», περιγράφει ο Τριαντάφυλλος στο απόσπασμα.

Συνέχισε μιλώντας για τα σχόλια του κοινού: «Δεν με ενόχλησε, μια χαρά δούλευα, έπαιρνα το μεροκάματό μου, ήξερα ότι αυτό κάποια στιγμή θα φύγει και θα αδειάσει. Βαριέται ο κόσμος και κάποια στιγμή μένουν αυτοί που αξίζουν. Τελικά, βλέπω στην Ελλάδα ότι αυτοί που αξίζουν, αυτοί είναι που έχουν παραμείνει»

Τέλος αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Survivor όπου αποκάλυψε ότι έπαιρνε τα περισσότερα χρήματα εκείνος και ο Αλέξης Παππάς. «Πριν μπω στο Survivor, έτρωγα 6 φορές την ημέρα, αλλά γυμναζόμουν. Σε ένα ριάλιτι σαν αυτό, γενικά ξεκατινιάζεσαι. Τα περισσότερα χρήματα σε εκείνη τη σεζόν τα παίρναμε εγώ και ο Αλέξης Παππάς», δήλωσε χαρακτηριστικά.