Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Ηλίας Γκότσης για Survivor: «Αρχίζει σιγά-σιγά θεωρώ και χάνει τη δύναμή του το πρότζεκτ»

Μαριάννα Κρασανάκη Μαριάννα Κρασανάκη

Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης αποκαλύπτει εάν έχει δεχθεί πρόταση για το παιχνίδι και γιατί θεωρεί το πρότζεκτ αποδυναμωμένο

Ο νικητής του δεύτερου Survivor Ηλίας Γκότσης μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» σήμερα Κυριακή 10 Ιουλίου και αποκάλυψε εάν έχει δεχθεί πρόταση για το Survivor All Star.

Αρχικά ο αθλητής αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή που θα βγει στον αέρα από Σεπτέμβριο με διάσημο παρουσιαστή, χωρίς να πει εάν θα συμμετέχει ή όχι στη νέα σεζόν.

Σχετικά με την κρυφή επικοινωνία στο Survivor με κινητά τηλέφωνα υπογράμμισε ότι δεν είχαν στον δικό τους κύκλο. «Το καταλαβαίνω ότι κάθε παίκτης θέλει να έχει κινητό για επικοινωνία . Αν μπορεί και δεν το μάθει κανένας, οκ δεν το έμαθε κανένας, αν όμως το μάθει η παραγωγή πρέπει να είναι πολύ αυστηρή γιατί αποδυναμώνεται το κόνσεπτ» είπε χαρακτηριστικά ο Γκότσης υπογραμμίζοντας ότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν πάει τόσο καλά πλέον το παιχνίδι επιβίωσης μιας και ο κόσμος αναζητάει πλέον την ίντριγκα και όχι τον τρόπο επιβίωσης των παικτών.

Σχετικά με το αν έχει δεχθεί πρόταση για το Survivor All Star, ο ίδιος σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση ούτε σε εκείνον, ούτε σε άλλους παίκτες που γνωρίζει. «Αυτό κάθε χρόνο το συζητάμε και έχει γίνει πια καραμέλα. Κάθε χρόνο μας λένε ότι θα γίνει και δεν έχουμε δεχθεί καμία επίσημη πρόταση και με όσα παιδιά μιλάω σε κανέναν δεν έχουν κάνει επίσημη πρόταση», πρόσθεσε ο πρώην παίκτης και νικητής.

Στο τέλος αναφέρθηκε στο ότι έχει αποδυναμώσει το παιχνίδι και επισήμανε ότι το All Star θα ήταν μια ευκαιρία να μπορέσει να «ξανασυστηθεί» όπως ήταν εξ αρχής το Survivor.

«Αρχίζει σιγά-σιγά θεωρώ και χάνει τη δύναμη του το πρότζεκτ οπότε είναι η ευκαιρία αυτή θεωρώ να φουντώσει και να ξανασυστηθεί όπως πρέπει να είναι το Survivor».

Το παράδειγμα του τουρκικού Survivor All Star και τα «βαριά» ονόματα

Ας ξεκινήσουμε από το βασικό: Για να πετύχει η «συνταγή» του Survivor All Star, ο Ατζούν θέλει αφενός δυνατούς παίκτες στον Άγιο Δομίνικο και αφετέρου εκείνους που έκαναν το «κλικ» στο τηλεοπτικό κοινό, ο καθένας για τους δικούς τους λόγους.

Αν πάρουμε ως παράδειγμα το Survivor All Star της Τουρκίας, εκεί δεν συμμετείχαν όλοι οι νικητές των προηγούμενων ετών. Τι σημαίνει αυτό; Γιώργος Αγγελόπουλος, Ηλίας Γκότσης, Κατερίνα Δαλάκα, Σάκης Κατσούλης και Στάθης Σχίζας, είναι στη λίστα του Ατζούν, όμως δεν πρέπει να τους θεωρούμε και δεδομένους.

Οι επαφές έχουν ξεκινήσει και σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνος που είναι απόλυτα θετικός είναι ο Σάκης Κατσούλης, ενώ και ο φετινός νικητής Στάθης Σχίζας, μιλώντας στο Newsbomb.gr φάνηκε θετικός στο να συμμετάσχει αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Από εκεί και πέρα στη λίστα του Τούρκου μεγιστάνα περιλαμβάνονται οι: Κωνσταντίνος Βασάλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος, Γιάννης Σπαλιάρας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Bo, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Τριαντάφυλλος, Νίκος Μπάρτζης, Αλέξης Παππάς, Γιώργος Ασημακόπουλος, Καρολίνα Καλύβα, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Κορόμι.

Ας πάμε και στους παίκτες όμως που είδαμε στο φετινό Survivor: Άρης Σοϊλέδης, Σπύρος Μαρτίκας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Γιώργος Ταλάντσεβ, Σοφιάννα Αβραμάκη, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Μαίη Εμμανουηλίδου, Γιώργος Κατσαούνης, Ευρυδίκη Παπαδόπουλου.

Προσοχή! Δεν μιλάμε για παίκτες που έχουν συμφωνήσει, αλλά για εκείνους που θα ήθελε να δει ο Ατζούν στο παιχνίδι και έχει προσεγγίσει. Όπως καταλαβαίνετε, μιλάμε για την «ελίτ» των προηγούμενων Survivor και αυτό πρακτικά σημαίνει πως το κόστος της παραγωγής αναμένεται να εκτοξευθεί στα ύψη. Γι’ αυτόν το λόγο και οι συμφωνίες ανάμεσα στον ΣΚΑΙ και στην Acun Medya στο διαφημιστικό, άρα οικονομικό κομμάτι, αναμένεται να είναι εντελώς διαφορετικές φέτος.