Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Νατάσσα Θεοδωρίδου: Το νέο βίντεο κλιπ με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Λιάγκα

Newsbomb

Νέο τραγούδι και νέο βίντεο κλιπ για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Λιάγκα

Πρεμιέρα έκανε στις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 5/5 το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού της Νατάσσας Θεοδωρίδου με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιαστής πρόβαλλε για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» το βίντεο κλιπ και αποκάλυψε το παρασκήνιο της συμμετοχής του, ενώ ανέφερε πώς για αρκετό καιρό δεν μιλούσε με τη Θεοδωρίδου.

«Αλλάζω καριέρα, δεν κάνουμε και νούμερα τις τελευταίες μέρες, θα γίνω μοντέλο να τελειώνουμε» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Εμείς δε μιλάγαμε με τη Νατάσα, παρότι μένουμε μεσοτοιχία. Το ξέρετε. Χωρίς να έχει πει ποτέ τίποτα ο ένας για τον άλλον. Είχαμε βρεθεί σε κάποιες αμήχανες στιγμές, όπως στο φαρμακείο της γειτονιάς και στο πάρκινγκ και δε μιλάγαμε. Το τελευταίο διάστημα κάνουμε πολύ παρέα και με τον Πάνο Κατσαρίδη. Τρώμε πολλές φορές μαζί τη βδομάδα ή βγαίνουμε για ποτό. Μου λένε “άκουσε ένα τραγούδι”. Το άκουσα και είπα “είναι το hit του καλοκαιριού”. Και μου είπαν “πως θα σου φαινόταν να το κάνετε μαζί;”. Εγώ ντράπηκα και είπα “ναι”, αλλά δεν ήθελα να το κάνω», περιέγραψε.

«Εγώ μετά, όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα επειδή είπα “ναι”. Πρώτη φορά το ακούει η Νατάσα αυτό. Και έγραψα τρία μηνύματα με ένα ευγενικό “όχι” προς τη Νατάσα. Την επόμενη μέρα βρέθηκα με τον Γιάννη Λάτσιο και έπεισε να συμμετάσχω. Και ενώ είχα έτοιμο να στείλω το “ευχαριστώ αλλά δεν”, τελικά το έκανα», είπε χαρούμενος ο Γιώργος Λιάγκας.