Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

H Mάγισσα: Τι θα δούμε αυτή τη βδομάδα - Η Θεοφανώ συγκλονίζεται από ένα νέο όραμα

Newsbomb

Όσα θα δούμε από Δευτέρα έως και Τετάρτη στη σειρά «Mάγισσα»

Εξελίξεις έρχονται στα νέα επεισόδια της «Μάγισσας» η Θεοφανώ συγκλονίζεται από ένα νέο όραμα, ενώ η ζωή του Μάρκου κρέμεται από μια κλωστή. Μια απρόβλεπτη εγκυμοσύνη και ένας επικείμενος γάμος θα πέσουν σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο ρασοφόρος αποκαλύπτει το παρελθόν του, με συνταρακτικές συνέπειες. Οι Γερακάρηδες εγκαταλείπουν τον πύργο τους, καθώς οι Τούρκοι ετοιμάζονται να επιτεθούν στη Μάνη.

Όσα θα ακολουθήσουν στα επόμενα επεισόδια:

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23

Ένα όραμα της Θεοφανώς την προειδοποιεί για τον θανάσιμο κίνδυνο στον οποίο βρίσκεται ο Μάρκος. Η ζωή του Μάρκου κρέμεται από μια κλωστή. Ο Πετρούνης περιμένει την απόφαση της γιαγιάς του, της Κυπριανής και του άντρα της, για το αν μπορεί να μείνει μαζί τους και να δουλέψει στο πλάι του. Ο Εμρέ, μετά την αποτυχία της δολοφονίας των Γερακάρηδων, προειδοποιεί τους καπετάνιους πως οι Τούρκοι θα επιτεθούν στη Μάνη. Ο ρασοφόρος αποφασίζει ν’ ανοίξει σε όλους τα χαρτιά του με απρόβλεπτες συνέπειες. Μια εγκυμοσύνη θα φέρει καινούριες ανατροπές.

ΤΡΙΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24
Οι κατηγορίες της Ρηνιώς πως η Μεταξία ήθελε να δηλητηριάσει τη Θεοφανώ, προκαλούν καινούρια αναστάτωση. Οι Γερακάρηδες φεύγουν απ’ τον πύργο τους, όταν μαθαίνουν πως οι Τούρκοι θα εισβάλλουν στη Μάνη γι’ αντίποινα. Ο Αντρέι γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως ο Μιχαήλ έστειλε τον Μανόλη και τον ρασοφόρο στον πύργο ενός αιμοσταγή άρχοντα, για να τους τιμωρήσει εκείνος. Ο Κανέλλος μαθαίνει την αλήθεια για τον χαμένο του αδερφό, την ώρα που ο θάνατος ξαναχτυπάει την πόρτα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 25
Ο Κανέλλος μαθαίνει τι απέγινε ο χαμένος του αδερφός και η οργή του θα ξεσπάσει στον Μιχαήλ. Οι Γερακάρηδες συνεχίζουν να κρύβονται με τα νέα να είναι αποθαρρυντικά. Ο Πετρούνης επιστρέφει στον πύργο του, μαζί με μια γυναίκα που θα ταράξει κι άλλο τα νερά. Η αναγγελία ενός γάμου θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία στον πύργο των Λασκαραίων.