ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Eurolife FFH: αξία έχει να στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων

Eurolife FFH: αξία έχει να στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων

Στο πλευρό των πληγέντων από την κακοκαιρία.

Η βασική δέσμευση της Eurolife FFH είναι να βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους ασφαλισμένους της και να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει απέναντί τους. Στο πλαίσιο αυτό, με αφορμή τις καταστροφές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία «Ιανός», η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει σε μια σειρά από ενέργειες για τη φροντίδα και την υποστήριξη των πληγέντων ασφαλισμένων της στους νομούς Καρδίτσας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας, Ηλείας, Μεσσηνίας και Αχαΐας.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα τους, για την άμεση καταγραφή και εκτίμηση των ζημιών, ενώ σε ορισμένες από τις περιπτώσεις έχουν ξεκινήσει ήδη εργασίες για την αποκατάστασή τους.

Εκτός από την άμεση κινητοποίησή της, η Eurolife FFH ανακοινώνει επίσης ότι για τους ασφαλισμένους της στις παραπάνω περιοχές:

  • Προχωρά σε παράταση πληρωμών και αναστολή ακυρώσεων για τρεις μήνες στις ανανεώσεις συμβολαίων Ζωής, Υγείας και Περιουσίας
  • Βάζει σε προτεραιότητα την άμεση αποζημίωση των δικαιούχων

Για την εταιρεία, αξία έχει να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, γι’ αυτό και βρίσκεται με συνέπεια και σεβασμό δίπλα στους ανθρώπους κάθε φορά που θα χρειαστούν τις υπηρεσίες της. Η Eurolife FFH δεσμεύεται να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους, προσφέροντάς τους την υποστήριξη και τη φροντίδα της.