ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυτά τα Χριστούγεννα #ZoumeAllios: Μοιραζόμαστε, διασκεδάζουμε, προσφέρουμε

Αυτά τα Χριστούγεννα #ZoumeAllios: Μοιραζόμαστε, διασκεδάζουμε, προσφέρουμε

Γιορτές χωρίς «μαζώξεις» με φίλους; Χωρίς οικογενειακό τραπέζι 30 ατόμων, τουλάχιστον, με τη θεία και τον θείο που συναντιόμαστε «παραδοσιακά, κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα»; Χωρίς Πρωτοχρονιάτικη, μεταμεσονύχτια έξοδο μέχρι το πρωί; Χωρίς – καν – ρεβεγιόν; Φυσικά και γίνεται, αρκεί να είμαστε αποφασισμένοι να κοιτάξουμε καλά και να δούμε «πίσω από τη βιτρίνα», να αναζητήσουμε την ουσία και να τη μεταφράσουμε στη ζωή μας, στη ζωή των αγαπημένων μας. Έτσι, ώστε να κρατήσουμε όλα εκείνα που «μετρούν», εκείνα που μας δίνουν ό,τι χρειαζόμαστε, για να αντικρίσουμε το μέλλον με σιγουριά, με ασφάλεια, με αισιοδοξία. Τα φετινά Χριστούγεννα είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να δούμε πώς είναι να #ZoumeAllios.

Τώρα που η συγκυρία το επιβάλλει, είμαστε υποχρεωμένοι να θέσουμε προτεραιότητες, να κρατήσουμε τα ουσιώδη και να αφήσουμε στην άκρη, έστω προσωρινά, όσα θεωρούμε – και είναι – δευτερεύοντα. Πού καταλήγει αυτός ο προσωπικός απολογισμός; Πως δεν έχει σημασία το «πόσο», αλλά το «τι». Δεν έχει σημασία το περιτύλιγμα, αλλά το περιεχόμενο. Δεν αξίζουν οι ίδιες οι υποσχέσεις, αλλά η εκπλήρωσή τους. Δε θέλουμε στη ζωή μας όποιον μας «τάζει» τα περισσότερα, αλλά εκείνον που τα υλοποιεί, με ασφάλεια και αξιοπιστία, ό,τι ζητάμε.

Καταλήγει όμως, συμπερασματικά και κάπου αλλού. Αν θέλουμε εμείς να είμαστε καλά, να αισθανόμαστε καλά, να είμαστε γεμάτοι και ήρεμοι, σίγουροι, ασφαλείς και αισιόδοξοι, τότε υπάρχει ένας δρόμος για να ακολουθήσουμε: Μοιραζόμαστε, διασκεδάζουμε, προσφέρουμε! Ακόμα και σε συνθήκες κοινωνικής αποστασιοποίησης, γνωρίζουμε πολύ καλά πως μόνο όταν μοιραζόμαστε πράγματα και συναισθήματα, εμπειρίες και σκέψεις, νιώθουμε καλά, νιώθουμε ολοκληρωμένοι και πραγματικά διασκεδάζουμε. Μάλιστα, το «μοιράζομαι» μπορεί να γίνει και «προσφέρω», ώστε πραγματικά να αποδώσει το νόημα των φετινών γιορτών, των φετινών Χριστουγέννων, που #ZoumeAllios!

Anytime, σημαίνει σταθερότητα, ασφάλεια, αισιοδοξία

Η Anytime της INTERAMERICAN, η καλύτερη ασφάλεια που είχαμε ποτέ, είναι σταθερά δίπλα μας, όποτε και σε ό,τι κι αν χρειαστούμε. Για το αυτοκίνητό μας, για το σπίτι μας, για τη μηχανή μας, μας προσφέρει τη σιγουριά και την αξιοπιστία που αξίζουμε, για να μπορούμε απερίσπαστοι να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε τα όνειρά μας, το μέλλον μας, τη ζωή μας. Ο κόσμος της Anytime άλλωστε είναι ένας κόσμος πέρα από την ασφάλεια, που μας δίνει απεριόριστες δυνατότητες, μας δίνει κάθε στιγμή περισσότερα προνόμια, επιλογές και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες μας. Εξυπηρέτηση 24/7, κάθε στιγμή, ανθρώπινη και άμεση, με απλές διαδικασίες, η πρώτη μας επιλογή στην direct ασφάλιση, που μπορεί και είναι δίπλα μας, όπως ακριβώς θέλουμε.

Έχοντας την Anytime ως θετική δύναμη στη ζωή μας και ξεκινώντας από αυτή τη βάση, έχουμε εξασφαλίσει τη σιγουριά που χρειαζόμαστε και μπορούμε κι εμείς να προσφέρουμε χαρά, να προσφέρουμε περισσότερα, να σταθούμε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται, ειδικά αυτή την εορταστική περίοδο, δίνοντας στην κάθε μας μέρα αξία. Μένουμε στο σπίτι, αλλά την ίδια στιγμή, μένουμε ανοιχτοί σε συναισθήματα, ανοιχτοί στις σκέψεις μας για τους γύρω μας, ανοιχτοί ακόμα και σε νέες εμπειρίες που θα ζήσουμε αυτές τις γιορτές. Μπορεί να μην… στρώσουμε – για λίγο καιρό ακόμα – το εορταστικό, οικογενειακό τραπέζι των 30 ατόμων που οι περισσότεροι από εμάς… λατρεύουμε να μισούμε, όμως έχουμε την ευκαιρία φέτος να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες, για να κάνουμε τη διαφορά: Να προσφέρουμε, να μοιραστούμε, να διασκεδάσουμε και να ζήσουμε μεταδίδοντας θετικά συναισθήματα σε όλους τους αγαπημένους μας! Μοιραζόμαστε, διασκεδάζουμε, προσφέρουμε μαζί με την Anytime, για να ζούμε κάθε στιγμή περισσότερα, μαζί!

#moreanytime