ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αυτό είναι το πιο αναπάντεχο Live Streaming Event και δεν πρόκειται να το χάσουμε!

Αυτό είναι το πιο αναπάντεχο Live Streaming Event και δεν πρόκειται να το χάσουμε!

Το ότι η Παρασκευή είναι η αγαπημένη ημέρα των περισσότερων από εμάς, φυσικά και είναι γνωστό.

Τώρα, έχουμε έναν ακόμα λόγο να την περιμένουμε με ανυπομονησία: Αυτή την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου, όλοι περιμένουμε το πιο αναπάντεχο live streaming event, που μπορούσαμε να φανταστούμε!

Το ραντεβού μας της Παρασκευής είναι για τις 6 το απόγευμα και είναι με την Kärcher, την κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας καθαρισμού, που παρουσιάζει σε απευθείας μετάδοση την νέα της καινοτομία – μια έκπληξη που όλοι θα δούμε εκείνη τη στιγμή!

Συντονιζόμαστε όλοι από τα κινητά, τα τάμπλετς και τους υπολογιστές μας και παρακολουθούμε λεπτό προς λεπτό το πιο… απρόσμενο event για την πιο αναπάντεχη καινοτομία, για την οποία δεν έχει αποκαλυφθεί προς το παρόν η παραμικρή λεπτομέρεια. Από την πλευρά της η Kärcher «υπόσχεται» δύο πράγματα: Το πρώτο είναι πως η παρουσίαση που θα κάνει θα ταράξει τα νερά του Internet of Things, όπως το γνωρίζαμε ως τώρα και θα ανατρέψει τα δεδομένα μας και το δεύτερο πως όλους εμάς τους θεατές περιμένει ένα σπουδαίο δώρο – έκπληξη!

Η περιέργειά μας έχει ήδη εκτιναχθεί στα ύψη γι’ αυτό το αναπάντεχο event το απόγευμα της Παρασκευής, μία ακριβώς εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα: Μήπως η μαγεία των γιορτών μας έχει ήδη κατακλύσει;

Αυτή την Παρασκευή, 18/12 στις 6 το απόγευμα συντονιζόμαστε στο live streaming event της Kärcher και περιμένουμε με ανυπομονησία να αποκαλυφθεί το μυστήριο: Ποια είναι η νέα καινοτομία Kärcher που έρχεται να αλλάξει για πάντα το Internet of Things; Και πώς μπορούμε να κερδίσουμε εμείς το μεγάλο δώρο;

Παρασκευή 18/12 στις 18:00, το Kärcher live streaming event που δεν θα χάσει κανείς!