ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

SMS 13032: Πώς θα πηγαίνουμε στα καταστήματα - Τι πρέπει να προσέξουμε

SMS 13032: Πώς θα πηγαίνουμε στα καταστήματα - Τι πρέπει να προσέξουμε

Mε το SMS στο 13032, όπως όλα δείχνουν, θα επιτρέπεται η είσοδος στα καταστήματα για αγορές

 

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία ο νέος πενταψήφιος αριθμός που εξυπηρετεί μόνο τις μετακινήσεις προς τα καταστήματα λιανικού εμπορίου.

Θα μπορούμε να στέλνουμε SMS στο οποίο θα γράφουμε ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας στο 13032, ώστε να πάμε για αγορές στα καταστήματα.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γεωργαντάς σημειώνει πως ο χρονικός περιορισμός των 3 ωρών αν και έχει τεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Το σίγουρο είναι πάντως πως στον νέο αυτό κωδικό θα υπάρχει κόφτης και δυνατότητα ενός SMS ανά ημέρα.

«Δεν ξέρω αν θα υπάρχει περιορισμός τριών ωρών. Αυτό θα είναι απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης. Όμως, θα υπάρχει οριζόντιος περιορισμός στην αποστολή μηνύματος, θα επιτρέπεται ένα μήνυμα την ημέρα. Στη δεύτερη προσπάθεια θα είναι αρνητική η απάντηση», έχει αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης τόνισε πως δεν υπάρχει καμία σκέψη για περιορισμό στα SMS στο 13033 στους υπόλοιπους κωδικούς που χρησιμοποιούμε για μετακινήσεις. «Οι υπόλοιποι κωδικοί θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως λειτουργούν, απλά θα γίνει ένας ξεχωριστός αριθμός μόνο για το λιανεμπόριο, για τα εμπορικά καταστήματα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.