ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Αγορά air condition: τρεις επιλογές για non-stop λειτουργία!

Αγορά air condition: τρεις επιλογές για non-stop λειτουργία!

Διανύουμε την πιο ζεστή εποχή του χρόνου. Ο υδράργυρος έχει… κατασκηνώσει στο ρετιρέ του θερμομέτρου και δε λέει να κατέβει με τίποτα ενώ την ίδια στιγμή κάνει τα καλοκαιρινά μεσημέρια αφόρητα.

Στιγμές σαν κι αυτές είναι που όλοι ανεξαιρέτως αναγνωρίζουν τη σημασία και τον ρόλο ενός καλού και αξιόπιστου air condition, της συσκευής που είναι σε θέση να αλλάξει προς το καλύτερο την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του σπιτιού καλοκαίρι αλλά και χειμώνα.

Η αγορά ενός καλού air condition ωστόσο δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Δεν αρκεί να βρεις μόνο ένα μοντέλο με ισχύ που να καλύπτει τις ανάγκες του χώρου σου αλλά πρέπει να δώσεις και τη δέουσα προσοχή σε αρκετά ακόμα χαρακτηριστικά -από τις έξτρα λειτουργίες και τις τεχνολογίες που διαθέτει, μέχρι την κατανάλωσή του αν θες να αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις στον λογαριασμό του ηλεκτρικού.

Εμείς ψάξαμε και σου έχουμε τρεις εξαιρετικές προτάσεις που θα κάνουν σε χρόνο μηδέν απόσβεση των χρημάτων που θα επενδύσεις για την αγορά τους. Επίλεξε εκείνη που προτιμάς περισσότερο και μεταμόρφωσε το σπίτι σου στη στιγμή!

Toyotomi UMI UTN-21AP | 21.000 BTU

Το UMI UTN-21AP είναι η λύση από την Toyotomi που θα διασφαλίσει πως ο χώρος σου θα διαθέτει κάθε ώρα και στιγμή, όχι απλά την ιδανική θερμοκρασία αλλά την τέλεια ατμόσφαιρα. Με ονομαστική απόδοση 21.000 BTU και άνετη κάλυψη χώρων 41-45 τ.μ. το UMI UTN-21AP είναι κατάλληλο για καλοκαίρια και χειμώνες καθώς προσφέρει δροσιά (με ενεργειακή κλάση Α++) και ζεστασιά (με κλάση Α+++). Είναι inverter προκειμένου να προσφέρει άριστα αποτελέσματα με χαμηλό θόρυβο (η εσωτερική μονάδα ξεκινά από τα 35 dB και φτάνει τα 47 dB ανάλογα με τη λειτουργία) ενώ διαθέτει και δυνατότητα αυτοκαθαρισμού για πεντακάθαρο αέρα χωρίς βακτήρια και μούχλα.

Ο έλεγχος του είναι παιχνιδάκι αφού δε θα χρειαστεί να πάρεις καν το τηλεχειριστήριό του στα χέρια σου. Υποστηρίζει, βλέπεις, φωνητικές εντολές, προκειμένου να το ενεργοποιήσεις, να το απενεργοποιήσεις και να προσαρμόσεις τις βασικές του ρυθμίσεις… μιλώντας του! Εναλλακτικά μπορείς απλά να κατεβάσεις το app του στο smartphone ή το tablet σου και να το χειριστείς από εκεί αφού συνδέεται και στο Wi-Fi σου. Παράλληλα έχεις τη δυνατότητα να κλειδώσεις τις ρυθμίσεις του έτσι ώστε να εξασφαλίσεις ότι τίποτα δε θα διαταράξει τη λειτουργία του -όσο π.χ. εσύ κοιμάσαι. Ενεργοποίησε το turbo για άμεσα αποτελέσματα ή τη λειτουργία ύπνου αν θελήσεις να ξεκουραστείς. Αν για οποιονδήποτε «πέσει» το ρεύμα, αυτό θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε!

Bosch Serie 4 B1ZAI2441W/O2441W | 24.000 BTU

Άφησε τη Bosch να… φτιάξει ατμόσφαιρα με το Serie 4 B1ZAI2441W/O2441W. Με ονομαστική ισχύ 24.000 BTU, καλύπτει με χαρακτηριστική άνεση χώρους 33-49 τ.μ. ενώ την ίδια στιγμή, ο συνδυασμός αθόρυβης και οικονομικής λειτουργίας (ενεργειακή κλάση ψύξης Α++ και θερμής ζώνης Α+++) το καθιστούν άριστη επιλογή όποιες κι αν είναι οι προτεραιότητές σου. Θα συνεχίσει να σου παρέχει τέλειες συνθήκες ακόμα κι όταν κοιμάσαι χωρίς να σε ενοχλεί, προκειμένου να απολαύσεις την καθημερινότητά σου με το timing της αρεσκείας σου -και όχι ανάλογα με τη λειτουργία του κλιματιστικού σου. Η κατανομή της θερμοκρασίας γίνεται ομοιόμορφα με τον αέρα να διαχέεται στην οροφή, το δάπεδο και τα ενδιάμεσα επίπεδα.

Η πρόταση της Bosch είναι παντός καιρού αφού θα σε καλύψει απόλυτα σε κάθε εποχή του χρόνου -και όχι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Διαθέτει λειτουργίες ψύξης, θέρμανσης, ανεμιστήρα, αφύγρανσης, turbo, ύπνου και αυτόματη προκειμένου να επιλέξεις εκείνη που χρειάζεσαι ανά πάσα στιγμή. Παράλληλα η μεγάλη γκάμα φίλτρων του του κλιματιστικού (ιόντων αργύρου, bio filter, cold catalyst, ενεργού άνθρακα, αποσπώμενο και πλενόμενο) διασφαλίζει ότι ο αέρας που θα περνά στον χώρο σου θα είναι απαλλαγμένος από επικίνδυνα στοιχεία και σωμάτια. Η εσωτερική μονάδα εξ άλλου είναι αυτοκαθαριζόμενη, αποτρέποντας την ανάπτυξη βακτηρίων για ακόμα πιο καθαρό χώρο.

Inventor Supreme SV32-18 | 18.000 BTU

To Inventor Supreme SV32-18 είναι μία εξαιρετικά οικονομική πρόταση. Παρά τα 18.000 BTU της, απόδοση που της επιτρέπει να καλύψει με άνεση χώρους έως και 40 τ.μ., διαθέτει ενεργειακή κλάση Α++ για ψύξη και Α+++ για θέρμανση, διασφαλίζοντας ότι ο χώρος σου θα έχει την κατάλληλη θερμοκρασία χωρίς να χρειαστεί να βάλεις το χέρι στην τσέπη λόγω κατανάλωσης. Το air condition της Inventor χρησιμοποιεί μοτέρ inverter το οποίο του χαρίζει την ισχύ που χρειάζεται διατηρώντας παράλληλα τα επίπεδα του θορύβου αρκετά χαμηλά (η εσωτερική μονάδα «παίζει» μεταξύ 25-44 dB). Υποστηρίζει μάλιστα και Wi-Fi για ακόμα πιο… smart λειτουργία.

Χάρη στην πλειάδα δυνατοτήτων που προσφέρει όμως, το Supreme SV32-18 χαρίζει ολοκληρωμένα αποτελέσματα. Έρχεται με πλήρη γκάμα φίλτρων (HEPA, σκόνης, τριπλής δράσης, αέρα) για καθαρότερη ατμόσφαιρα χωρίς ενοχλήσεις. Είναι σε θέση να κατανείμει τη ροή του αέρα προς τέσσερις κατευθύνσεις, προκειμένου να καλύψει κάθε γωνία του χώρου σου -και όχι απλά την περιοχή που «βλέπει». Με την έξυπνη προθέρμανση, η εκροή αέρα ξεκινά αφού πρώτα θερμανθεί η συσκευή ενώ το χαρακτηριστικό Follow Me, προσαρμόζει τη θερμοκρασία ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Στα παραπάνω πρόσθεσε τη λειτουργία Turbo για ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα και έχεις το ιδανικό air condition για τον χώρο σου!