ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Nable Solutions βρήκε από το μηδέν τον Assistant Volunteer που χρειάζεται η κοινωνία

Μαριέττα Σίμου
Μαριέττα Σίμου

Η Μαριέττα Σίμου είναι μια νέα γυναίκα που αποφάσισε να εμπλακεί με το επιχειρείν στην Ελλάδα και μάλιστα με τη δημιουργία μιας start-up επιχείρησης από το μηδέν. Η ίδια σήμερα είναι η Business Development Manager και Co-Founder της Nable Solutionsμιας βραβευμένης startup με εξειδίκευση στην ανάπτυξη λογισμικού.

«Σκοπός μας είναι η σχεδίαση και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών που να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της αγοράς, έχοντας παράλληλα κοινωνικό αντίκτυπο» δηλώνει η ίδια, καθώς ξεκινάμε μια συζήτηση για το πώς προέκυψαν όλα, απολαμβάνοντας μια Heineken 0.0, που έχει κερδίσει τη θέση της στο καθημερινό self-care όσων ενδιαφερόμαστε να γεμίζουμε την ημέρα μας με premium προϊόντα – όπως αυτή η δροσιστική μπύρα, με 0% αλκοόλ, που διατηρεί την πλούσια γεύση της στο 100%.

Εξηγώντας την εργασία της και το αντικείμενό της, η κ. Σίμου συνεχίζει παρουσιάζοντάς μας το σπουδαιότερο επίτευγμά της μέχρι σήμερα, την υπηρεσία Assistant Volunteer: «Με βάση αυτή την κατεύθυνση σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε την υπηρεσία Assistant Volunteer, μια ψηφιακή υπηρεσία που έχει σκοπό την απομακρυσμένη και αποτελεσματική διαχείριση εθελοντών και δράσεων καθώς επίσης την υποστήριξη ευάλωτων πολιτών. Η Assistant Volunteer αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των οργανισμών για την οργάνωση, διαχείριση, συντονισμό και επίβλεψη των εθελοντών και των δράσεων».

Διαβάστε περισσότερα στο CNN.gr