ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πόση αγάπη μπορεί να κρύβει ένα κουτί; Η ΑΒ απαντά «όση θέλουμε να προσφέρουμε»!

Πόση αγάπη μπορεί να κρύβει ένα κουτί; Η ΑΒ απαντά «όση θέλουμε να προσφέρουμε»!

Τι θα κάνει τις φετινές γιορτές μαγικές; Κάθε μικρή χειρονομία που γίνεται αγάπη, όπως ένα μικρό κουτί που μπορεί να κρύβει μέσα του τόση αγάπη ώστε να αλλάξει τη διάθεση μιας μικρής οικογένειας και να τη χορτάσει. Και όχι, δεν χρειάζεται να είναι γεμάτο χρήματα ή ακριβά δώρα. Σκέψου, άλλωστε, πόσες φορές έχεις χαμογελάσει καθισμένος μπροστά από ένα γεμάτο τραπέζι, με τους αγαπημένους σου ανθρώπους δίπλα σου. Έτσι λίγα μακαρόνια, λίγο ψωμί και λίγη σοκολάτα είναι υπεραρκετά για να κάνουν αυτές τις γιορτές πιο ζεστές και πιο ελπιδοφόρες για εκατοντάδες συνανθρώπους μας. Και οι φετινές γιορτές γίνονται ακόμη πιο μαγικές για όλους μας, με τη βοήθεια της ΑΒ Βασιλόπουλος που μέσα από το «Δώρο Αγάπης» μας βοηθά και φέτος να προσφέρουμε αγάπη και φροντίδα και, μάλιστα, διπλά.

Μια μικρή χειρονομία που γίνεται αγάπη. Αυτό είναι το «Δώρο Αγάπης» που έχει ήδη καταφτάσει σε 180 επιλεγμένα καταστήματά της καθώς και στο AB Eshop για έκτη συνεχή χρονιά! Κάθε «Δώρο Αγάπης» είναι γεμάτο με βασικά είδη διατροφής και προορίζεται για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τη δική μας στήριξη για να γίνουν αυτές οι γιορτές λίγο πιο όμορφες και μαγικές. Το «Δώρο Αγάπης» με την υπογραφή της ΑΒ Βασιλόπουλος περιέχει πένες, φαρίνα, μαρμελάδα, τομάτα πασσάτα, μπισκότα γεμιστά και σοκολάτα γάλακτος και με μόλις 3,59 ευρώ, αποτελεί τον ιδανικό τρόπο ώστε όλοι να μπορέσουμε να μοιράσουμε χαρά και αγάπη και μάλιστα, με περισσότερους από έναν τρόπους. Μπορούμε είτε να δωρίσουμε οι ίδιοι το «Δώρο Αγάπης» όπου εμείς επιλέξουμε είτε να το τοποθετήσουμε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος και η ΑΒ Βασιλόπουλος θα φροντίσει να το προσφέρει σε εκείνους που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Επιπλέον, για κάθε «Δώρο Αγάπης» που θα αγοράσουμε, η ΑΒ Βασιλόπουλος θα προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Φλόγα. Ο Σύλλογος Φλόγα στέκεται χρόνια τώρα δίπλα σε παιδιά που νοσούν από καρκίνο αλλά και στις οικογένειές τους, προσφέροντάς τους ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα. Έτσι μοιράζεται μαζί τους τις αγωνίες τους και στηρίζει με κάθε τρόπο τον αγώνα τους ενώ με τη βοήθεια της ΑΒ, αυτά τα Χριστούγεννα μπορούμε να το κάνουμε και εμείς.

Τόση αγάπη, τόση φροντίδα, τόσα χαμόγελα μπορεί να χωρέσει ένα κουτί. Αρκεί να είναι ένα «Δώρο Αγάπης». Φέτος ας ζήσουμε μαζί με την ΑΒ Βασιλόπουλος τη μαγεία των Χριστουγέννων. Καλές Γιορτές!