ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πέντε ασυνήθιστοι προορισμοί για τις φετινές διακοπές σου

Πέντε ασυνήθιστοι προορισμοί για τις φετινές διακοπές σου

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι υπόθεση προσωπική και στην απόλαυσή τους δεν χωρούν κανόνες, αλλά πρέπει να είναι ασυνήθιστη, όπως εσύ.

Μένει περίπου ένας μήνας για να φτάσει ο Αύγουστος, η εποχή των καλοκαιρινών αδειών. Αν ανήκετε στην κατηγορία των αναποφάσιστων ή σε εκείνη όσων επιθυμούν να κάνουν value for money επιλογές (άρα να μην πληρώνουν «τουριστικές» υπεραξίες) και δεν έχετε ακόμα καταλήξει πού θα πάτε, παρακάτω θα βρείτε μερικές ασυνήθιστες προτάσεις οι οποίες υπόσχονται να προσφέρουν και με το παραπάνω όλα όσα οφείλει να δίνει ο προορισμός των διακοπών μας: ευκολία και ελευθερία. Διότι αν δεν νιώσεις απελευθερωμένος από «κανόνες» και υποχρεώσεις τις μέρες που βάζεις τα πάντα, εκτός από την απόλαυση, σε μία παρένθεση, πότε θα νιώσεις;

Επιλογές οι οποίες θα ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη και προτίμηση και περιλαμβάνουν πολλά από τα ανεξερεύνητα και άγνωστα νησιά της χώρας μας, τοποθεσίες στην πανέμορφη ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και ασυνήθιστες προτάσεις από το εξωτερικό. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει και, φυσικά, να μην ξεχάσετε να βάλετε στις αποσκευές σας τις δύο νέες γεύσεις του PULZE, Watermelon και Berry που απελευθερώνουν μια ασυνήθιστη εμπειρία θερμαινόμενου καπνού.

Οθωνοί

Πρόκειται για το βορειοδυτικό άκρο της Ελλάδας και σύμφωνα με μια άποψη εδώ βρισκόταν το ομηρικό νησί της Ωγυγίας, τόπος διαμονής της Καλυψώς. Οι Οθωνοί, που μαζί με την Ερείκουσα και το Μαθράκι αποτελούν το σύμπλεγμα των διαπόντιων νησιών, συνιστούν ένα μοναδικής ομορφιάς ησυχαστήριο για όσους επιθυμούν να ρίξουν ρυθμούς κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο μονοπατιών μέσα σε κατάφυτα δάση και αρκετούς μικρούς οικισμούς τους οποίους μπορείτε να προσεγγίσετε τόσο με τα πόδια όσο και οδικώς. Στα highlights η παραλία «η σπηλιά της Καλυψούς», με τα γαλαζοπράσινα νερά, στην οποία φτάνετε αποκλειστικά μέσω θάλασσας. Επειδή είναι δεδομένο ότι θα την επισκεφθείτε, να έχετε μαζί σας γυαλιά ηλίου, ομπρέλα, πολλά νερά και το iD Capsule Summer Red που με ένα πάτημα στη γευστική μπίλια του φίλτρου απελευθερώνει δροσιστική γεύση Watermelon.

Θηρασιά

Στη μικρή αδελφή της Σαντορίνης ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει στη δεκαετία του 50. Σε αντίθεση βέβαια με το high-end νησί των Κυκλάδων, η Θηρασιά δεν είναι μαζική και χαρακτηρίζεται από πιο αργούς και ανθρώπινους ρυθμούς. Τι χαρίζει απλόχερα στον επισκέπτη που δεν θα φοβηθεί την άγονη γραμμή; Παρθένες παραλίες, τοπία άγριας ομορφιάς και παραδοσιακούς οικισμούς. Αν έχεις χρόνο και διάθεση θα συναντήσεις δεκάδες γωνιές που θα σε αποζημιώσουν και θα αποτελέσουν ιδανικό σκηνικό για να απολαύσεις το iD Capsule Forrest Purple με έντονες αρωματικές νότες από Berries.

Τίρανα

Αυτή τη στιγμή η πρωτεύουσα της γειτονικής Αλβανίας αποτελεί έναν από τους πιο γρήγορα ανερχόμενους προορισμούς σε ολόκληρη την Ευρώπη και σίγουρα τον πιο ανερχόμενο στα Βαλκάνια. Μια πόλη ζωντανή και ακμάζουσα, με πλήθος επιλογών, οικονομική και κυρίως με νυχτερινή διασκέδαση που δεν θα απογοητεύσει κανένα. Ιδανική επιλογή για ένα γρήγορο city break αλλά ακόμα και αν σκοπεύετε να μείνετε καιρό στη χώρα, θα μοιράσετε τη διαμονή σας ανάμεσα στα Τίρανα και στις ακτές της αλβανικής ριβιέρας που δεν υπολείπονται σε τίποτα εκείνων του Ιονίου.

Λιχαδονήσια

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για τις δικές μας «ελληνικές Σεϋχέλλες», τις οποίες μπορούμε να προσεγγίσουμε μόνο με σκάφος είτε από την Λιχάδα της Εύβοιας, από την οποία πήραν και το όνομά τους, είτε από τη Στερεά Ελλάδα είτε και από τις Σποράδες. Θα αντικρύσουμε πολλά διάσπαρτα μικρά νησάκια με καταγάλανα νερά. Μην περιμένετε να βρείτε καταλύματα εκεί, αλλά επειδή η πρόσβαση στα Λιχαδονήσια είναι εύκολη μπορείτε να έχετε το «ορμητήριό» σας σε κοντινή σχετικά απόσταση και να τα επισκέπτεστε για το καθημερινό σας μπάνιο.

Έβρος

Για το τέλος, ταξιδεύουμε ως τα σύνορα της χώρας, στον Έβρο. Ο νομός είναι γνωστός για τα απαράμιλλης ομορφιάς δέλτα του ποταμού Έβρου, διαθέτει ωστόσο και μια ζηλευτή ακτογραμμή η οποία βρέχεται από την άκρη του Αιγαίου, το θρακικό πέλαγος. Παραλίες με χρυσαφένιες αμμουδιές (οι περισσότερες), η μία δίπλα στην άλλη ώστε να έχετε πάντα επιλογές ή πολλά διλήμματα (αν είστε αναποφάσιστοι). Από τις πιο κοσμικές (Αγία Παρασκευή, Σκορπιός) μέχρι τις πιο ήρεμες (Μεταμόρφωση του Σωτήρα, Κόκκινα Βράχια), είναι βέβαιο ότι θα βρείτε εκείνη που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που απελευθερώνουμε το ασυνήθιστο αναζητώντας νέες εμπειρίες που θα δώσουν χρώμα, άρωμα και γεύση στις διακοπές μας. Εμπνεόμενοι από αυτό το πνεύμα, οι δημιουργοί των τσιγάρων Davidoff προσφέρουν δύο νέες γεύσεις iD, το Berry και το Watermelon και μας καλούν να απολαύσουμε το καλοκαίρι πέρα από τα συνηθισμένα.