ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

H Logicom Solutions πρωτοπορεί κατακτώντας 5η πιστοποίηση ISO

H Logicom Solutions πρωτοπορεί κατακτώντας 5η πιστοποίηση ISO

Η Logicom Solutions βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμα μία  πιστοποίηση της κατά το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), αυτή του ISO 22301 (Συστήματα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας).

Με την κατάκτηση αυτή, η εταιρεία μας διαθέτει 5 (πέντε) πιστοποιήσεις, καθιστώντας τη μοναδική στην Κυπριακή αγορά. Η πιστοποίηση κατά του ISO 22301 αποδεικνύει έμπρακτα ότι η Logicom Solutions έχει διασφαλίσει την επιχειρησιακή της συνέχεια σε οποιοδήποτε κίνδυνο αντιμετωπίσει, ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετεί στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες των πελατών της.

Μάλιστα, η Logicom Solutions αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στη Κύπρο η οποία έχει πιστοποιηθεί κατά το ISO 20000-1 (Συστήματα Διαχείρισης Παροχής Υπηρεσιών Πληροφορικής) αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της να υιοθετεί την καλύτερη προσέγγιση σχετικά με τον κύκλο ζωής της παροχής υπηρεσιών και να τις βελτιώνει διαρκώς ώστε να διασφαλίζεται το υψηλότερο δυνατό επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

Με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση, η εταιρεία μας έχει υιοθετήσει μία σειρά τυποποιημένων διαδικασιών και πολιτικών που βασίζονται σε βέλτιστες πρακτικές προς όφελος τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού της περιβάλλοντος, καθιστώντας την έναν οργανισμό που λειτουργεί αδιαλείπτως με υψηλές προδιαγραφές. Πέρα από τις προαναφερθέντες, έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης αυτής αποτελούν οι σημαντικές πιστοποιήσεις που έχει λάβει, και συγκεκριμένα:

ISO 27001 (Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών): Προστασία των επιχειρηματικών δεδομένων με την εφαρμογή και συνεχή βελτίωση ενός συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών.ISO 9001 (Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας): Διασφάλιση ποιότητας στα προϊόντα και στις υπηρεσίες μας με στόχο την ικανοποίηση των πελατών μας σύμφωνα με τις συμφωνηθέντες προδιαγραφές.ISO 14001 (Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης): Αφορά όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και τις απαραίτητες ενέργειες ώστε η εταιρεία να έχει το ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Ο κ. Χρυσόστομος Κρητιώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Logicom Solutions, τόνισε ότι «Η κατάκτηση ακόμα μίας Πιστοποίησης ISO αποτελεί σταθμό για την εταιρεία μας. Στόχος μας είναι πάντοτε η καλύτερη και πιο ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας. Με την πιστοποίηση με το ISO 22301 επιβεβαιώνουμε τη δυνατότητα της εταιρείας μας να επαναφέρει άμεσα τις λειτουργίες της, για να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τους πελάτες και συνεργάτες της, και να παρέχει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες και προϊόντα της, σε περίπτωση κάποιας καταστροφής».

Η κ. Κατερίνα Χριστοφάλου, Διευθύντρια Πωλήσεων της εταιρείας αναφέρθηκε στη σημασία της συνεχούς βελτίωσης, υπογραμμίζοντας «Η Logicom Solutions είναι από τις πιο καινοτόμες εταιρείες πληροφορικής σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, όμως αυτό που τη ξεχωρίζει και την καθιστά σημείο αναφοράς μεγάλων δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών είναι η θέληση της για εξέλιξη και συνεχή βελτίωση».