ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΙΚΕΑ: Η φρεσκάδα και η ανανέωση ξεκινάει από το σπίτι μας

ΙΚΕΑ: Η φρεσκάδα και η ανανέωση ξεκινάει από το σπίτι μας

Στην ΙΚΕΑ η νέα συλλογή υποδέχεται την άνεση και τη λειτουργικότητα με προτάσεις που χαρακτηρίζονται από το στιλ και το προσιτό design.

To ξεκίνημα της καινούργιας χρονιάς σηματοδοτεί πάντα την αρχή μιας διαφορετικής εμπειρίας και είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλουμε νέους στόχους στη ζωή μας. Το σπίτι, ο κατεξοχήν πιο προσωπικός μας χώρος, δεν αποτελεί εξαίρεση. Η νέα σειρά προϊόντων της IKEA, δίνει τη δυνατότητα σε όλες και όλους μας, μέσα από μινιμαλιστικές γραμμές, γήινα και οικεία χρώματα, να διαμορφώσουμε έναν χώρο που να χαρακτηρίζεται από την κομψή, αλλά προσιτή άποψη ζωής, που πάνω απ’ όλα ξεχωρίζει. Λύσεις και προτάσεις για όλους τους χώρους, μικρούς ή μεγάλους, που αντικατοπτρίζουν την αισθητική της ΙΚΕΑ Και μέσα από πρωτότυπες και κυρίως λειτουργικές ιδέες δημιουργούν νέες αγαπημένες γωνιές.

Στοιχεία και χρώματα της φύσης, συνδυάζονται με το γυαλί και το χρυσό, προσφέροντας μία πνοή φρεσκάδας και ανανέωσης. Φωτιστικά δαπέδου, όπως το VÅGHÖJD που αγκαλιάζουν τους καναπέδες. Καθαρές γραμμές στην κουζίνα με τη σειρά UPPLÖV που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με το πρωτότυπο σχεδιασμό. Και μαξιλάρια με κύριο μοτίβο τους τα φύλλα ή τα έντονα χρώματα, όπως τα PARKSALLAT και VATTENVÄN, συνθέτουν ένα σκηνικό ηρεμίας και χαλάρωσης σε κάθε χώρο.

Η αισθητική συναντάει την ανάγκη για οργάνωση και την τακτοποίηση του χώρου με έπιπλα και προτάσεις που εξοικονομούν χώρο και προσφέρουν εργονομικές λύσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο καναπές JÄTTEBO που ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε σπιτιού, όχι μόνο με το σχεδιασμό του αλλά και με το ενσωματωμένο σύστημα αποθήκευσης. Η πολυμορφικότητα της νέας συλλογής περνάει από το σαλόνι, στην κρεβατοκάμαρα και την κουζίνα δημιουργώντας μία ξεχωριστή αρμονία. Ράφια όπως το LINDÅSEN, ιδανικό όχι μόνο για διακοσμητικά αλλά και για τα μπαχαρικά της κουζίνας, αλλά και η κλασική βιβλιοθήκη BILLY με το νέο συρτάρι BILLY με ροδάκια ενισχύουν το χαρακτήρα της συλλογής και αντικατοπτρίζουν τη νέα αυτή εποχή.

Τα υφάσματα και τα διακοσμητικά έχουν την τιμητική τους. Αντλούν έμπνευση από όλο τον κόσμο και δίνουν τη δική τους πινελιά σε ένα σπίτι που χαρακτηρίζεται από τον αέρα της αλλαγής και της ανανέωσης. Οι παπλωματοθήκες SVARTKLINT από τη «χώρα των θαυμάτων» και οι ÄNGLATRUMPET με τους φοίνικες και τις τοπικές παραλίες απεικονίζονται σε υφάσματα και μας μεταφέρουν σε όμορφες εικόνες. Τα καλύμματα μαξιλαριών NÄBBSPINNARE και τα λευκά είδη ÄNGLATRUMPET, έρχονται να συμπληρώσουν τις μοναδικές δημιουργίες της σχεδιάστριας Lisa Bengtsson και αποτελούν έναν ευφάνταστο και δημιουργικό ύμνο στη φύση και τα ζώα με μοτίβα τόσο διαφορετικά και τόσο όμοια που συνδυάζονται άριστα στο σύνολό τους.

Τέλος, οι τοίχοι «στολίζονται» με ποικίλα υλικά και μοτίβα δίνοντας διαφορετικό χαρακτήρα σε κάθε γωνιά. Το διακοσμητικό HÄGGMISPEL σε σχήμα λαγού από πηλό, το φωτιστικό PILBLIXT από χρωματισμένο γυαλί και μέταλλο, και η υφασμάτινη διακόσμηση τοίχου BLANDSKOG αποτελούν μερικές μόνο από τις προτάσεις που θα βρείτε στη νέα συλλογή.

Η νέα συλλογή της IKEA έρχεται να δώσει στο σπίτι μας μία νέα πνοή ηρεμίας, που βάζει την ακαταστασία στο «συρτάρι» και μας εμπνέει για όμορφες στιγμές. Το μόνο που μένει σε εσάς είναι να την απολαύσετε στην καθημερινότητά σας..

Ανακαλύψτε τα νέα προϊόντα στα καταστήματα ΙΚΕΑ ή στο IKEA.gr.