ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Ωχ, έκλεισα τον θερμοσίφωνα;»: Βρήκαμε τον τρόπο για να μην σε απασχολήσει ξανά αυτή η ερώτηση!

«Ωχ, έκλεισα τον θερμοσίφωνα;»: Βρήκαμε τον τρόπο για να μην σε απασχολήσει ξανά αυτή η ερώτηση!

Το νέο, «έξυπνο», value for money πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας της Volton, διώχνει τον πανικό του ξεχασμένου θερμοσίφωνα για πάντα

Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνο το «ξέγνοιαστο» Σαββατοκύριακο που είχα πάει εκδρομή στο εξοχικό με τους φίλους μου. Κι όχι επειδή πέρασα υπέροχα, αλλά επειδή ήταν το πιο αγχωτικό 48ωρο της ζωής μου, καθώς ήταν συνεχώς καρφωμένο στο μυαλό μου το εξής ερώτημα: «Έκλεισα τον θερμοσίφωνα πριν φύγω από το σπίτι; Υπάρχει περίπτωση να εκραγεί; Πόσο θα πάει το ρεύμα;».

Από τότε, έχω παρατηρήσει πόσο συχνά το παθαίνω αυτό, αλλά και πόσο συνηθισμένο φαινόμενο είναι για όλους μας! Είτε μιλάμε για κάποιον που τρέχει πρωί-πρωί να ετοιμαστεί για δουλειά, είτε μιλάμε για οικογένειες που ζουν ένα μικρό «τσίρκο» κάθε πρωί ή για μεγάλους ανθρώπους, που δυσκολεύονται να θυμηθούν τις μικρές λεπτομέρειες.

Με μεγάλη χαρά, λοιπόν, σου δηλώνω πως βρήκα την καλύτερη λύση για να μην ανησυχήσω ποτέ ξανά για τον θερμοσίφωνα, με τη βοήθεια της Volton. Συγκεκριμένα, μέσα από το νέο της πρόγραμμα Volton Energy Control, προσφέρει σε κάθε νέο πελάτη μία έξυπνη συσκευή που επιτρέπει τον έλεγχο του θερμοσίφωνα από οπουδήποτε κι αν βρίσκεται, μέσα από ένα εύχρηστο app. Και κάνει δώρο και την εγκατάστασή της!

Πώς λειτουργεί η διαδικασία;

Η Volton, μέσα από αυτήν τη νέα συσκευή smart home, η οποία είναι ένα προϊόν ψηφιακής τεχνολογίας, μας δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιούμε και να απενεργοποιούμε τον θερμοσίφωνα, όπου και αν είμαστε, στο γραφείο, το γυμναστήριο, ακόμη και στις διακοπές μας. Διότι η διαχείρισή της δεν γίνεται μόνο τοπικά από το κουμπί που βρίσκεται πάνω στο ταμπλό, αλλά και απομακρυσμένα, μέσα από το σύγχρονο app, με το οποίο μπορούμε να ρυθμίζουμε τη λειτουργία του θερμοσίφωνα, μέσα από την οθόνη του κινητού, του tablet ή του υπολογιστή μας, εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, η συσκευή συνοδεύεται από ένα ρελέ ασφαλείας, το οποίο τοποθετείται μαζί της στον ηλεκτρολογικό πίνακα.

Η ενεργοποίηση γίνεται άμεσα, με απλά βήματα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κατεβάσουμε την εφαρμογή στο κινητό μας -είναι διαθέσιμη και σε iOS και σε Android λογισμικό- και να κάνουμε την εγγραφή μας συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία, με βάση τις οδηγίες που βρίσκονται στο manual που έρχεται μαζί με τη συσκευή.

Και γιατί είναι οικονομικά συμφέρον;

Γιατί με τη βοήθεια αυτής της συσκευής, μπορούμε να μειώσουμε έως και 40% την ετήσια κατανάλωση ρεύματος από τη χρήση του θερμοσίφωνα -που είναι και η πιο ενεργοβόρα συσκευή του σπιτιού- και έτσι, να συμβάλλουμε στην εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και στην καλύτερη διαχείριση των οικονομικών μας. Επιπλέον, η Volton παρέχει δωρεάν την εγκατάσταση της συσκευής, αναλαμβάνοντας την εύρεση του ηλεκτρολόγου, το κλείσιμο του ραντεβού καθώς και όλο το κόστος της διαδικασίας. Αφού πρώτα μας καλέσει για μία ταυτοποίηση στοιχείων, κλείνει η ίδια το ραντεβού με τον ηλεκτρολόγο με βάση τη διαθεσιμότητα μας, μέσα σε μόλις 7 ημέρες!

Τι ξεχωρίζει το πρόγραμμα Volton Energy Control;

Το καλύτερο, βέβαια, δεν στο έχω πει ακόμα, γιατί όλα αυτά είναι δώρα που λαμβάνει κάθε νέος πελάτης της Volton με το πρόγραμμα Volton Energy Control, την πιο smart και value for money επιλογή της αγοράς αυτήν τη στιγμή. Μέσα από το νέο πρόγραμμα, προσφέρει τιμή 0,099 ευρώ την κιλοβατώρα σε ιδιώτες ή και επαγγελματίες πελάτες της, μία τιμή που δεν έχουμε δει από το καλοκαίρι του 2022 μέχρι σήμερα. Σε αυτήν την τιμή, μάλιστα, περιλαμβάνεται 25% έκπτωση συνέπειας για εμπρόθεσμη εξόφληση λογαριασμού, γεγονός που κάνει τη συγκεκριμένη πρόταση την πιο οικονομική που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, μπορούμε να επωφεληθούμε και από την κρατική επιδότηση, πληρώνοντας ακόμη χαμηλότερο τελικό ποσό.

Όσο για το ποιοι μπορούν να απολαύσουν το Volton Energy Control, η απάντηση είναι τόσο τα νοικοκυριά, όσο και όλοι οι επαγγελματίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις με ισχύ ενέργειας ως 25 kVA, οι οποίοι μπορούν να δουν σημαντική μείωση στα έξοδα της επιχείρησής τους.

Πραγματικές λύσεις στα μέτρα μας και με βάση τις ανάγκες μας

Πέρα από την οικονομικότερη και χαμηλότερη χρέωση ρεύματος, είναι σημαντικό να τονίσω πως η Volton, η 100% ελληνική εταιρεία που από το 2016 διαγράφει μια εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης, αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικού ρεύματος, μέσα από τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες του χαρτοφυλακίου της. Λειτουργεί με γνώμονα να προσφέρει πραγματικές και έξυπνες λύσεις για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης, στα μέτρα μας, ενώ αφουγκράζεται με συνέπεια τις ανάγκες και τους προβληματισμούς των καταναλωτών, με στόχο να αναπτύσσει μία μακροχρόνια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης μαζί τους.

Αυτό αποδεικνύεται και από το πρόγραμμα Volton Energy Control, καθώς μπορούμε να μειώσουμε τα κόστη του ρεύματος και να κάνουμε καλύτερη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουμε, χωρίς να καταπιέζουμε τις ανάγκες μας, αλλά και προστατεύοντας το περιβάλλον. Γιατί πλέον, όλοι καλούμαστε να κάνουμε επιλογές που έχουν θετικό αντίκτυπο στη διαχείριση των ενεργειακών πόρων.

Μάθε σήμερα κιόλας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα με ένα «κλικ» στο volton.gr, μία επίσκεψη σε ένα κατάστημα της Volton ή καλώντας στο 11300.