ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Mastercard στηρίζει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και την προβολή ελληνικών παραγωγών στο εξωτερικό

Η Mastercard στηρίζει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και την προβολή ελληνικών παραγωγών στο εξωτερικό

Για ακόμα μια χρονιά, η Mastercard υποστηρίζει το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, καθώς και τη νέα καλλιτεχνική πλατφόρμα “grape”, που έχει ως στόχο την ανάδειξη της εγχώριας καλλιτεχνικής δημιουργίας, αγγίζοντας πάντα επίκαιρα θέματα όπως αυτό της συμπερίληψης.

Η Mastercard, για 5η συνεχή χρονιά, θα είναι ο μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, του κορυφαίου πολιτιστικού θεσμού της χώρας. Παράλληλα φέτος, η σταθερή υποστήριξη της Mastercard στο Φεστιβάλ, και εν γένει στο Θέατρο και τις Τέχνες, διευρύνεται ακόμα περισσότερο με τη στήριξη της νέας πρωτοβουλίας του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου με τίτλο grapeGreek Agora of Performance, ενός showcase που θα δώσει σε Έλληνες και Ελληνίδες δημιουργούς του Χορού και του Θεάτρου την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα τους σε εκπροσώπους διεθνών φεστιβάλ και καλλιτεχνικούς διευθυντές πολιτιστικών φορέων του εξωτερικού.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Φεστιβάλ, η Mastercard καλεί, για άλλη μία χρονιά, τους λάτρεις του θεάτρου και των τεχνών να αγοράσουν το εισιτήριό τους με τη Mastercard® κάρτα τους από τις 29/05 έως τις 30/06 στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, ή online στο Viva για να έχουν με αυτόν τον τρόπο, την ευκαιρία να κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για επόμενες παραστάσεις του Φεστιβάλ.

Σχετικά με το grape – Greek Agora of Performance

Παράλληλα, η Mastercard θα υποστηρίξει ως αποκλειστικός χορηγός τη νέα σημαντική πρωτοβουλία του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, το grape, μιας συστηματικής πλατφόρμας προβολής Ελλήνων και Ελληνίδων καλλιτεχνών στη διεθνή σκηνή Θεάτρου και Χορού, η οποία θα παρουσιαστεί σε δύο συμπυκνωμένα πενθήμερα ελληνικής δημιουργίας: 3 - 8 Ιουλίου και 18 - 22 Ιουλίου.

Στο πλαίσιο του grape παρουσιάζονται 14 νέα έργα, τα οποία πλαισιώνονται από δύο συζητήσεις γύρω από τη σύνδεση της σύγχρονης ευρωπαϊκής δραματουργίας και του Αρχαίου Δράματος, καθώς και ενέργειες δικτύωσης ειδικά για τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες και τους εκπροσώπους της διεθνούς σκηνής Θεάτρου και Χορού.

Οι παραστάσεις του grape απευθύνονται και στο ευρύ κοινό και αποτελούν μέρος του συνολικού καλλιτεχνικού προγράμματος του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.