ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στα vivo Summer Offers απόκτησε σε Super Τιμή, το «Νο1» Smartphone του Καλοκαιριού

Στα vivo Summer Offers απόκτησε σε Super Τιμή, το «Νο1» Smartphone του Καλοκαιριού

Απόκτησε το X90 Pro 5G co-engineered με την ZEISS σε τιμή έκπληξη!

Κι όμως, το «άλμπουμ» των καλοκαιρινών μας αναμνήσεων, δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με κάποια άλλη ανέμελη στιγμή κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Είτε πρόκειται για την οικογενειακή απόδραση στο εξοχικό, είτε για τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές παρέα με φίλους ή το tour στην άδεια πόλη, όταν όλοι βρίσκονται «εκτός», ένα είναι το σίγουρο: Οι φετινές μας διακοπές μπορούν να μείνουν «χαραγμένες» στο μυαλό μας… για πάντα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ανακαλύψουμε το smartphone που θα μας δώσει την ευκαιρία να «απογειώσουμε» τις στιγμές μας και να τις μετατρέψουμε σε μοναδικές εμπειρίες θέασης. Πώς θα το καταφέρουμε αυτό, χωρίς μάλιστα να παρεκκλίνουμε από τον οικονομικό προϋπολογισμό των διακοπών μας; Μα φυσικά, επιλέγοντας -ανάμεσα στις αναρίθμητες επιλογές που υπάρχουν στην αγορά- το «Νο1» κινητό τηλέφωνο, που θα μας αναδείξει σε photo experts!

Και για εμάς, που ήδη από τον περασμένο Μάρτιο έχουμε βάλει στο «στόχαστρο», τη νέα Flagship συσκευή, που εδώ και λίγους μήνες «ανατρέπει» ξανά τα δεδομένα στην ιστορία των smartphones και στην Ελλάδα, ας μην χάνουμε άλλο χρόνο! Διότι αυτό το καλοκαίρι, αξιοποιούμε τις hot summer offers 2023 και βάζουμε στη shopping list μας το Flagship vivo X90 Pro 5G που φέρνει τον «Φωτογραφικό Επαναπροσδιορισμό» σε κάθε καλοκαιρινή μας στιγμή! Αν λοιπόν, θέλουμε να μάθουμε από «πρώτο χέρι», όλα τα κριτήρια και τα χαρακτηριστικά που θα μας δώσουν την ευκαιρία να απαθανατίζουμε κάθε ξεχωριστή καλοκαιρινή στιγμή, ιδού!

Το να γίνουμε photo experts είναι κυριολεκτικά… «στο χέρι μας»

Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών, να… μετατρέπουμε τη νύχτα σε μέρα. Μπορεί ο λόγος να είναι η ιδέα να δούμε την ανατολή από το πιο γραφικό ξωκλήσι ενός νησιού ή ακόμα και επειδή υποσχεθήκαμε στα παιδιά μας νυχτερινό μπάνιο στην παραλία. Όποια κι αν είναι η αφορμή, που για ακόμη μία νύχτα θα απολαύσουμε τον ξάστερο ουρανό το φετινό καλοκαίρι, το σίγουρο είναι πως πρόκειται για lifetime experiences, τις οποίες πρέπει να έχουμε για πάντα, τόσο στη δική μας μνήμη, όσο και στου κινητού μας.

Αυτήν τη δυνατότητα φυσικά, μας προσφέρει η κορυφαία εταιρεία smartphone στην Κίνα με το vivo X90 Pro 5G, που δεν επαναπαύεται, ξεπερνώντας τον εαυτό του για ακόμη μία φορά, χάρη στην πιο τεχνολογικά προηγμένη κινηματογραφική και φωτογραφική ευκρίνεια, ακόμη και σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού! Ναι, ο κινεζικός κολοσσός που ενώνει τις δυνάμεις του με τη γερμανική εταιρεία οπτικών ZEISS, στήνει γύρω από τον τεράστιο αισθητήρα IMX989 της Sony, ένα αξιοζήλευτο φωτογραφικό σύνολο, που μπορεί να κάνει τα αδύνατα, δυνατά και να είναι δίπλα μας σε κάθε στιγμή. Πώς; Προσφέροντας τον μεγαλύτερο αισθητήρα που έχει ενσωματωθεί μέχρι σήμερα σε smartphone, μεγέθους μίας ίντσας και 77% μεγαλύτερη περιοχή φωτοευαισθησίας ακόμα και σε συνθήκες απόλυτου σκοταδιού!

Φυσικά ο «Φωτογραφικός Επαναπροσδιορισμός» που «υπόσχεται» το vivo X90 Pro 5G, δεν σταματάει εκεί, αφού συν τοις άλλοις, ενσωματώνει ένα σύστημα τριπλής οπίσθιας κάμερας, και συγκεκριμένα 50MP για την κύρια κάμερα, 50MP για τις λήψεις σε στυλ πορτρέτου και 12MP για τις wide λήψεις, ενώ συγχρόνως εξοπλίζεται και με εμπρόσθια κάμερα 32MP, για δραστική μείωση των αντανακλάσεων, απίστευτη ευκρίνεια και επεξεργασία εικόνας επαγγελματικών προδιαγραφών χάρη στο V2 chip.

Δημιουργώντας ένα φωτογραφικό άλμπουμ που θα ζηλεύουν και οι επαγγελματίες

Και μπορεί, η πρώτη εικόνα να είναι το ήμισυ του παντός, ωστόσο το premium design υψηλής τεχνολογίας και επαγγελματικού στυλ, που προσφέρει το VIVO X90 Pro 5G, δεν είναι το μόνο που θα μας πείσει πολύ γρήγορα ότι το επαγγελματικό αποτέλεσμα, είναι συνώνυμο της τεχνολογικής υπεροχής του. Εκτός λοιπόν από τον μοντέρνο σχεδιασμό με χρυσές τομές, τη μεγάλη οθόνη AMOLED 6.78 ιντσών Full HD+ με υποστήριξη HDR10+, μέσω της οποίας θα απολαύσουμε πλούσια και ρεαλιστικά χρώματα, την έντονη φωτεινότητα και την εξαιρετική αντίθεση χάρη και στην XDR Engine, υπάρχει ακόμη ένα χαρακτηριστικό που κάνει τη διαφορά: Η οθόνη που προστατεύει τα μάτια μας από την κόπωση, απογειώνοντας σε συνδυασμό με το σύστημα δύο ηχείων την ποιότητα θέασης.

Και επειδή, το Α και το Ω για μία εμπειρία επαγγελματικού επιπέδου είναι και η ταχύτητα, ο ισχυρός οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Dimensity 9200 (4nm) με τη βοήθεια της μνήμης RAM 12GB και της τεχνολογίας Extended RAM 3.0, που χαρίζουν αποτελεσματικότητα σε κάθε εντολή μας, αλλά και η εσωτερική μνήμη 256GB, είναι όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για να κατευθυνθούμε ευθύς αμέσως στο κοντινότερο κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών και να κάνουμε δικό μας το VIVO X90 Pro 5G. Διότι, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε μία από τις πιο hot summer offers να «σαλπάρει» μακριά μας, το φετινό καλοκαίρι.

Για εμάς που θέλουμε πάντα το κάτι παραπάνω, αρκεί να γνωρίζουμε πως το vivo X90 Pro 5G, χάρη στο δίκτυο 5G με αστραπιαίες ταχύτητες σε streaming περιεχόμενο, downloading αρχείων, online gaming και πλοήγηση στο Internet, θα συμπληρώσει τα κριτήρια που θα μας οδηγήσουν στη «Νο1» επιλογή smartphone αυτό το καλοκαίρι.