ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τα καλύτερα ICO κρυπτονομίσματα για επένδυση το 2023

Τα καλύτερα ICO κρυπτονομίσματα για επένδυση το 2023

Τα καλύτερα «ICO» έχουν κάνει πολλούς ανθρώπους εκατομμυριούχους αφού είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να υποστηρίξετε έργα τεχνολογίας αιχμής και να έχετε υψηλά κέρδη.

Τι είναι τα ICO κρυπτονομίσματα και πώς μπορούν να μας κάνουν εκατομμυριούχους?

Το “ICO” σημαίνει αρχική προσφορά νομισμάτων (Initial Coin Offerings). Οι ψαγμένοι επενδυτές ξέρουν ότι αγοράζοντας “ICO” επενδύουν στο κρυπτονόμισμα που δίνει αυτή την δυνατότητα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Έτσι μόλις το κρυπτονόμισμα βγει στα ανταλλακτήρια, η τιμή στην οποία προσφέρεται είναι ήδη τουλάχιστον 5 με 10 φορές μεγαλύτερη από την τιμή στην οποία οι ίδιοι επένδυσαν - άρα το κέρδος των επενδυτών είναι εξασφαλισμένο.

Τα καλύτερα «ICO» έχουν κάνει πολλούς ανθρώπους εκατομμυριούχους αφού είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να υποστηρίξετε έργα τεχνολογίας αιχμής και να έχετε υψηλά κέρδη. Προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία για συμφέρουσες επενδύσεις σε καινοτόμα νέα έργα σε πρώιμο στάδιο.

Tα πιο κερδοφόρα ICO κρυπτονομίσματα για επένδυση το 2023

BTC20

Το BTC20 είναι το ICO κρυπτονόμισμα που φιλοδοξεί να γίνει το νέο Bitcoin. Αν χάσατε την ευκαιρία να επενδύσετε στο Biticoin το 2011, τότε το BTC20 είναι για εσάς. Αυτό το κρυπτονόμισμα εμπνέεται από την πρώτη κυκλοφορία του Bitcoin και κυκλοφορεί με αντίστοιχη αρχική τιμή 1 δολάριο.

Θα τεθούν προς πώληση 6,05 εκατομμύρια μάρκες BTC20 όπως και τότε με το Bitcoin. Tο BTC20 χρησιμοποιεί το PoS αμείβοντας τους συμμετέχοντες για τις πονταρισμένες μάρκες τους. Έτσι θα προσελκύει όλο και περισσότερους χρήστες. Tο BTC20 είναι ένα έργο που ήδη έχει γίνει viral και έχει όλες τις δυνατότητες να αποτελέσει μια κερδοφόρα επένδυση.

Επισκεφθείτε το BTC20

Evil Pepe

Το σύνθημα του Evil Pepe είναι «η φωνή στο κεφάλι σας που ξέρετε ότι θα σας κάνει πλούσιους».

Το Evil Pepe είναι ένα νέο κρυπτονόμισμα που θέλει να πάρει τη θέση του $PEPE. Η προπώληση του ξεκίνησε με το 90% της συνολικής προσφοράς, δηλαδή η αρχική κεφαλαιοποίηση του είναι $1.996.002.

Το 10% του κρυπτονομίσματος θα χρησιμοποιηθεί για ρευστότητα DEX και η δεξαμενή ρευστότητας θα είναι κλειδωμένη για ένα μήνα, κάνοντας το μια ιδιαίτερα ελκυστική και ασφαλή επένδυση που θα φέρει τεράστια κέρδη μέσα στο 2023.

Επισκεφθείτε το Evil Pepe

Wall Street Memes

Αυτό το νέο ICO κρυπτονόμισμα έχει αναστατώσει την αγορά και έχει συγκεντρώσει ήδη 17.5 εκατομμύρια δολάρια. Τα meme κρυπτονομίσματα δημιούργησαν εκατομμυριούχους συνεχώς και οι επενδυτές μονίμως αναζητούν την επόμενη μεγάλη επιτυχία.

Το Wall Street memes προβλέπεται να έχει μεγάλη άνοδο μέσα στο 2023 καθώς βασίζεται σε μια ήδη υπάρχουσα μεγάλη κοινότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακόμα και ο Έλον Μάσκ έχει δείξει ενδιαφέρον γι' αυτό το έργο. Η τιμή του Wall Street memes σε συνδυασμό με την ήδη μεγάλη δημοτικότητα του, το κάνουν μια εξαιρετική πρόταση για επένδυση ICO αυτή τη χρονιά.

Επισκεφθείτε το Wall Street Memes

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.