ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ασφάλεια κατοικίας: Απλά, Οικονομικά, Σίγουρα και… ηλεκτρονικά

Ασφάλεια κατοικίας: Απλά, Οικονομικά, Σίγουρα και… ηλεκτρονικά

Θέλετε να ασφαλίσετε το σπίτι σας και φοβάστε ότι θα χαθείτε στα ψιλά γράμματα και τους ακατανόητους όρους, μεγάλες αναμονές και χρονοβόρες διαδικασίες; Οχι πια.

Όλα τα προγράμματα Anytime Home είναι απλά, κατανοητά και καλύπτουν πλήρως, τόσο εκείνους που έχουν στεγαστικό δάνειο αλλά και τους ασφαλιζόμενους που θέλουν να καλύψουν το σπίτι τους για κάθε κίνδυνο, τόσο για το κτίριο όσο και για το περιεχόμενο.

Αν μάλιστα έχετε ασφαλίσει το σπίτι σας στην τράπεζα από την οποία πήρατε το στεγαστικό δάνειο και δεν έχετε εξετάσει άλλες εναλλακτικές, η Anytime σας προσφέρει την ιδανική λύση.

Ποτέ η ασφάλιση δεν ήταν τόσο απλή! Μπορείτε να ασφαλίσετε σε λιγότερο από 5 λεπτά την κατοικία σας:

Online:

  • Υπολογίστε τα ασφάλιστρά σας.
  • Αγοράστε το συμβόλαιό σας online με πιστωτική κάρτα και την ίδια στιγμή θα το λάβετε στο e-mail σας.
  • Εκτυπώστε το συμβόλαιό σας και όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την ασφάλισή σας.

Τηλεφωνικά:

  • Καλέστε μας καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο, στο 210 9460000 ή 801 11 30000.
  • Mε τη βοήθεια του εκπροσώπου μας, υπολογίστε τα ασφάλιστρά σας, επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει και ολοκληρώστε τη διαδικασία αγοράς.
  • Το συμβόλαιο θα σας σταλεί με courier, στη διεύθυνση που επιθυμείτε, χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.

Στην Anytime μπορείτε να ασφαλίσετε την κατοικία σας σε λιγότερο από 5 λεπτά, μόνοι σας, από το σπίτι ή από το γραφείο.
Η διαδικασία ασφάλισης είναι πολύ απλή και εύκολη:

Μπαίνετε στο www.anytime.gr, υπολογίζετε τα ασφάλιστρά σας και αγοράζετε το πρόγραμμα ασφάλισης σπιτιού που σας εξυπηρετεί.

Ταυτόχρονα τα προγράμματα της Anytime είναι από τα πιο οικονομικά στην αγορά και σας εξασφαλίζουν την καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής.

Ασφαλίζοντας την κατοικία σας σε κάποιο από τα προγράμματα Anytime μπορείτε να γλιτώσετε πολλά χρήματα από την ασφάλεια που ήδη έχετε.

Η Anytime προσφέρει 3 προγράμματα ασφάλισης κατοικίας:

  • Το Economic: Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο. Είναι το βασικό πακέτο ασφάλισης που απαιτούν οι τράπεζες.
  • Το Value: Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που έχετε στεγαστικό δάνειο αλλά η τράπεζα σας απαιτεί επιπλέον καλύψεις (διαρροή/ θραύση σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα κ.α.)
  • Το Premium: Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε κίνδυνο. Καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς που θέλετε να ασφαλίσετε το σπίτι σας για κάθε κίνδυνο.

Οποιο πρόγραμμα όμως κι αν επιλέξετε η αξοπιστία είναι δεδομένη αφού τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας Anytime Home όπως και τα υπόλοιπα προγράμματα της Anytime έχουν τη σφραγίδα και την εγγύηση της INTERAMERICAN.