ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΑΤΜ παγωτού στην Ελλάδα: Πού και πότε θα λειτουργήσουν

ΑΤΜ παγωτού στην Ελλάδα: Πού και πότε θα λειτουργήσουν

Ο υδράργυρος έχει ήδη χτυπήσει «κόκκινο» και το μόνο που μπορεί να μας σώσει... είναι ένα παγωτό!

Μετά τα ΑΤΜ γάλακτος, έρχονται και τα ΑΤΜ παγωτού... καλά ακούσατε! Ο κτηνοτροφικός συνεταιρισμός «Θρακών Αμνός» τις επόμενες μέρες θα βάλει αυτόματους πωλητές (ΑΤΜ) γίδινου γάλακτος και παγωτού.

Τα ΑΤΜ γίδινου γάλακτος της «Θρακών Αμνός» θα διαθέτουν επί 24ώρου βάσεως στους καταναλωτές φρέσκο παστεριωμένο κατσικίσιο γάλα σε προσιτές τιμές.

«Η τιμή θα είναι ανταγωνιστική και σε καμία περίπτωση δεν θα διαμορφώνεται στα 2-2,5 ευρώ/λίτρο, που πωλείται στα ράφια των σούπερ μάρκετ» ανέφερε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Χρήστος Παρασχούδης.

Μέσω των ΑΤΜ γίδινου γάλακτος θα πωλούνται αυτόνομα 400 λίτρα ημερησίως, ενώ τα μηχανήματα διαθέτουν και ηλεκτρονικό πίνακα, όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να δει την ημερομηνία παστερίωσης και λήξης. Την ημερήσια τροφοδοσία των μηχανημάτων θα κάνει ο συνεταιρισμός.

Φιλοδοξία του συνεταιρισμού είναι να εφοδιάζει με παστεριωμένο γίδινο γάλα τουλάχιστον όλες τις πρωτεύουσες νομών στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ η αρχή θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή.

Μάλιστα, στα ΑΤΜ της Αλεξανδρούπολης και της Κομοτηνής θα μπουν και ΑΤΜ παγωτού σε τέσσερις γεύσεις, που θα μπορεί κάποιος να προμηθευτεί, συσκευασμένο σε πλαστικό κύπελλο (από 400 γραμμάρια έως ένα κιλό).

Σχετικές ειδήσεις