ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κατατέθηκαν οι δεσμευτικές προσφορές για Forthnet

Κατατέθηκαν οι δεσμευτικές προσφορές για Forthnet

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους

Για την κατάθεση τουλάχιστον 3 δεσμευτικών προσφορών για την απόκτηση του ελέγχου της Forthnet κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες μετά τη λήξη της σχετικής προθεσμίας σήμερα (16/3) το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, δεσμευτικές προσφορές στον διαγωνισμό που πραγματοποιεί η Nomura International για λογαριασμό των πιστώτριων τραπεζών φέρονται να έχουν καταθέσει, οι Vodafone Ελλάδος και Wind Hellas, οι οποίες κινούνται μαζί στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Odyssey Consulting Management και ο Antenna Group. Δεν έχει διευκρινιστεί αν μαζί με τον ΑΝΤ1 έχει συμπράξει και το γνωστό fund Providence, το οποίο, επίσης, ήταν μεταξύ των αρχικών ενδιαφερομένων.

Άγνωστο παραμένει, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον αν οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι (Golden Tree, Pillarstone και Apollo) κατέθεσαν τελικώς προσφορά.

Οι δεσμευτικές προσφορές αναμένεται τώρα να τεθούν στο μικροσκόπιο των πιστώτριων τραπεζών, αν και θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να τους ζητηθεί να αυξήσουν το τίμημα. Επίσης, με ενδιαφέρον αναμένεται να δούμε κατά πόσον οι πιστώτριες τράπεζες θα δεχθούν να υπάρξει «κούρεμα» των δανειακών υποχρεώσεων της Forthnet που ανέρχονται σε 255 εκατ. ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις