ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Απεριόριστη οδηγική απόλαυση με όφελος από 20% έως 35% στη BMW Σφακιανάκης

Απεριόριστη οδηγική απόλαυση με όφελος από 20% έως 35% στη BMW Σφακιανάκης

Μπορεί να έχουμε αφήσει πίσω μας το καλοκαίρι αλλά οι προσφορές της BMW Σφακιανάκης ανεβάζουν τη θερμοκρασία και τον Οκτώβριο.

Μην αναβάλετε την απόλαυση. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, η BMW Σφακιανάκης σας εξασφαλίζει περισσότερη οδηγική απόλαυση και σας προσφέρει όφελος από 20%-35% για ταξινομήσεις ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων που θα πραγματοποιηθούν έως τις 30 Οκτωβρίου.

Η προσφορά ισχύει για τα μοντέλα ΒΜW Σειρά 1, BMW Σειρά 2 Active Tourer καθώς και για όλη την ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων BMW X.

Ενημερωθείτε σήμερα για το νέο προνομιακό επιτόκιο 3,9% που ισχύει με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα BMW ALL INCLUSIVE της BMW Financial Services και αποκτήστε την BMW των ονείρων σας.

*Ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων. Το όφελος είναι υπολογισμένο στην βασική τιμή προ φόρων των μοντέλων.

Επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις της BMW Σφακιανάκης στη Λ.Κηφισού 36 στην γέφυρα Ροσινιόλ και στη Λ.Κηφισίας 53 στο Μαρούσι, επιλέξτε το μοντέλο BMW που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και κάνετε ένα πολυτιμο δώρο στον εαυτό σας.

BMW Σφακιανάκης

Λ.Κηφισού 36, γέφυρα Ροσινιόλ

Τηλέφωνο: 2105787930

Λ.Κηφισίας 53,Μαρούσι

Τηλέφωνο: 2106194500