ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Γιατί Σάκης Ρουβάς, Ελένη Φουρέιρα και SNIK μπήκαν στη βιτρίνα του attica City Link;

Γιατί Σάκης Ρουβάς, Ελένη Φουρέιρα και SNIK μπήκαν στη βιτρίνα του attica City Link;

«Κάμερες, φώτα, ήχος και πάμε….». Σε τηλεοπτικό στούντιο και για έναν καλό σκοπό, την πρωτοβουλία «MAD for a Cause», την οποία υλοποιεί ο ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τον MAD, μεταμορφώθηκε η βιτρίνα του πολυκαταστήματος attica City Link στο κέντρο της Αθήνας.

O Θέμης Γεωργαντάς υποδέχθηκε μέσα στη βιτρίνα τον Σάκη Ρουβά, την Ελένη Φουρέιρα και τον SNIK μαζί με τα αγαπημένα τους αντικείμενα που προσφέρουν στο «MAD for a Cause», ώστε να γίνουν πραγματικότητα οι ευχές τριών παιδιών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Αυτή η πρωτότυπη ενέργεια προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου που συγκεντρώθηκε έξω από το πολυκατάστημα και ενημερώθηκε για το πώς μπορεί να συμμετάσχει στη δράση του ΟΠΑΠ.

Δείτε το βίντεο:

Στην πραγματοποίηση των παιδικών ευχών μπορούμε να συμβάλουμε όλοι, συμμετέχοντας δωρεάν στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ». Παράλληλα, έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε το κοστούμι του Σάκη Ρουβά, τις κόκκινες μπότες της Ελένης Φουρέιρα ή το bomber jacket του SNIK.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε τα παρακάτω απλά βήματα:

  • Κατεβάζουμε, χωρίς χρέωση, την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» στο κινητό ή το tablet (Google Play και App Store)
  • Επιλέγουμε το αντικείμενο του καλλιτέχνη που θέλουμε να αποκτήσουμε
  • Παίζουμε στα παιχνίδια της εφαρμογής και συγκεντρώνουμε πόντους

Όσο εμείς θα παίζουμε, ο ΟΠΑΠ θα πραγματοποιήσει την ευχή της επτάχρονης Μαρίας, η οποία θέλει να αποκτήσει ένα παραμυθένιο δωμάτιο με ροζ χρώμα και χρυσές ανταύγειες από τον λαμπερό ήλιο. Επίσης, θα γίνει πραγματικότητα η ευχή της τρίχρονης Κωνσταντίνας, η οποία αναπολεί τους παιδότοπους όπου έπαιζε ανέμελη πριν νοσήσει.

Ήδη, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «MAD for a Cause» έχει πραγματοποιθείς μια παιδική ευχή. Ο επτάχρονος Ερνάντ απέκτησε πριν από λίγες μέρες ένα δωμάτιο γεμάτο με τους αγαπημένους σούπερ ήρωες, αλλά και κούκλες για την αδελφή του.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί: