ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ο μικρός Νικόλας θα δώσει την φωνή του στον Pablo, τον αγαπημένο μας ήρωα με αυτισμό!

Ο μικρός Νικόλας θα δώσει την φωνή του στον Pablo, τον αγαπημένο μας ήρωα με αυτισμό!

Ήταν τον περασμένο Απρίλιο όταν με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού μάθαμε και γράψαμε για πρώτη φορά για τον Pablo, τη δημοφιλή βρετανική σειρά κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές παιδιά με αυτισμό και τους λόγους για τους οποίους αξίζει ένα παιδί αλλά και ένας ενήλικας να την παρακολουθήσει.

Τότε είχαμε αναφερθεί εκτενώς στη μοναδική ευκαιρία που έδινε το Vodafone TV - η οποία φέρνει την ξεχωριστή αυτή σειρά στην Ελλάδα- στα παιδιά με αυτισμό να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη μεταγλώττιση της πολυαναμενόμενης σειράς. Και όπως αποδείχθηκε το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και έπειτα από την κατάλληλη διαδικασία αξιολόγησης και τις audition που πραγματοποιήθηκαν, σήμερα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τον Έλληνα «Pablo». Χάρη στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, ο μικρός Νικόλας θα είναι ο ταλαντούχος ήρωας με αυτισμό που θα δώσει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή της νέας παιδικής σειράς του Vodafone TV.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναζήτησης του Pablo, δεκάδες μικροί, καθημερινοί ήρωες με αυτισμό έπαιξαν, ζωγράφισαν και έζησαν μία συναρπαστική εμπειρία. Ο ταλαντούχος και γεμάτος φαντασία νεαρός, Νικόλας θα είναι όμως, εκείνος που θα δανείσει τη φωνή του στη δημοφιλή παιδική σειρά, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τα τέλη του μήνα στο Vodafone TV.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr