Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε: Ύψιστη διάκριση για την Ποιότητα Υγείας και Ασφάλειας στο χώρο εργασίας

Newsbomb

Οι καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας και Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους βραβεύθηκαν την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, στην τελετή απονομής των Health & Safety Awards 2015, στο ξενοδοχείο «Grand Bretagne».

Ρεπορτάζ: Διονυσία Προκόπη, Φωτογραφίες - Βίντεο: Γιώργος Διαμαντάκης

Μεταξύ των μεγάλων νικητών, ήταν η ηγέτιδα ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, η οποία κερδίσει την ύψιστη διάκριση «WINNER» του επιχειρηματικού κλάδου «Pharmaceutical Companies» για το «Το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ποιότητας Υγείας και Ασφάλειας της ΒΙΑΝΕΞ».

Την τελετή απονομής, την οποία διοργάνωσε η «Boussias Communications», άνοιξε ο Ομότιμος Καθηγητής και πρώην Πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Δρ. Νίκος Μαρκάτος, πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, η οποία αξιολόγησε τις συμμετοχές επιχειρήσεων, οργανισμών, φορέων και παρόχων υπηρεσιών. Ο κ. Μαρκάτος αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο έγινε η αξιολόγηση, καθώς και στην ανάγκη για ενημέρωση για την Υγεία και την Ασφάλεια στο χώρο εργασίας.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κατρούγκαλος, απηύθηνε χαιρετισμό στην εκδήλωση, ο οποίος σημείωσε την ανάγκη για τη διαμόρφωση ενός εργασιακού πλαισίου, το οποίο θα σέβεται την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων και θα καλύπτει το σύνολο της επιχειρηματικότητας.

Εκ μέρους της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε. το βραβείο παρέλαβε η Quality System Manager της εταιρείας, Γεωργία Βέρδη.

«Εκ μέρους της διοίκησης της εταιρείας μας, της οικογένειας Γιαννακόπουλου, σας ευχαριστούμε όλους και ειδικά την επιτροπή για την υψηλή τιμητική διάκριση. Η διοίκηση της εταιρείας μας σέβεται και φροντίζει όλο το προσωπικό, παρέχει όλα τα απαραίτητα μέσα και πόρους και διασφαλίζει σε όλους μας ένα άνετο, ευχάριστο, υγιές και ασφαλές περιβάλλον. Αισθανόμαστε όλοι περήφανοι για την εταιρείας μας και για το περιβάλλον όπου εργαζόμαστε, διότι η ποιότητα, η υγεία και η ασφάλεια είναι ύψιστη αξία» δήλωσε η κ. Βέρδη, καταχειροκροτούμενη.

Σημειώνεται ότι η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής και οι νικητές προέκυψαν από τη βαθμολογία που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.