ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο «ελληνικός» espresso που προτιμούν οι επαγγελματίες, στην… άνεση του σπιτιού μας!

Ο «ελληνικός» espresso που προτιμούν οι επαγγελματίες, στην… άνεση του σπιτιού μας!

Ένα ελληνικό brand espresso και ένας καφές που ξεκίνησε από την επαγγελματική αγορά και έφτασε μέχρι την καφετιέρα του σπιτιού μας, συνθέτουν την απόλυτη επιτυχία στον σπιτικό καφέ. Ο Dimello Retail είναι ο espresso που αγαπάμε για το εξαιρετικό χαρμάνι του, διότι είναι 100% ελληνικό brand καφέ και γιατί συνεχώς ανανεώνεται, ενσωματώνοντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στην αγορά.

Η KAFEA TERRA SA, μία 100% ελληνική βιομηχανική εταιρία επεξεργασίας και εμπορίας καφέ, με εξειδίκευση στον espresso, δημιούργησε τον Dimello Retail αρχικά για τους επαγγελματίες της εστίασης, εδώ και περίπου 14 χρόνια. Η ευρεία αποδοχή των χαρμανιών της τόσο από τους επαγγελματίες του χώρου όσο και από τους καταναλωτές, οδήγησε τα τελευταία χρόνια την εταιρία στην αγορά λιανικής πώλησης. Τα νέα της χαρμάνια απευθύνονται απευθείας στους καταναλωτές που απολαμβάνουν τον espresso ή τον καφέ φίλτρου στο σπίτι και έχουν κατακτήσει την ελληνική αγορά, καθώς ανέβασαν με την ποιότητα αλλά και τη συσκευασία τους το επίπεδο στον χώρο του καφέ.

Η επιλογή για τον καταναλωτή είναι δύσκολη από τη μια, εύκολη από την άλλη. Κι αυτό γιατί ναι μεν όλα τα χαρμάνια του καφέ Dimello Retail είναι ισάξια ποιοτικά, αρωματικά και πλούσια – γεγονός που κάνει την επιλογή δύσκολη – την ίδια ώρα όμως είναι ιδανικά φτιαγμένα για να βρει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει. Ο espresso διατίθεται σε τέσσερις βασικές παραλλαγές: FORZA, MEZZO, RICCO, AROMA, χαρμάνια που είναι όλα προσεκτικά επιλεγμένα και διαβαθμισμένα για να καλύπτουν τις προτιμήσεις «των εραστών» του espresso. Όσοι προτιμούν το χαρμάνι σε σπυρί, για να αλέθουν μόνοι τους τον καφέ τους, υπάρχει το AROMA, ενώ πρωτοποριακό είναι το χαρμάνι decaffeinated (DECAF) του Dimello, με καφέ που έχει υποστεί αποκαφεΐνωση αποκλειστικά με νερό, χωρίς κανένα χημικό πρόσθετο.

Πίσω από το άριστης ποιότητας προϊόν που φτάνει στον καταναλωτή βρίσκεται η τεράστια προσπάθεια των ανθρώπων της KAFEA TERRA SA, που όχι μόνο εξελίσσουν συνεχώς μια υπερσύγχρονη μονάδα – η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί το 2006 – αλλά και βάζουν καθημερινά το πάθος, το μεράκι και την αφοσίωσή τους για το καλύτερο αποτέλεσμα. Μέσα στη μονάδα της KAFEA TERRA SA, ο πράσινος καφές, επιλέγεται, καθαρίζεται, γίνεται χαρμάνι, καβουρδίζεται και συσκευάζεται, ενώ υφίσταται αυστηρούς ελέγχους σε όλη τη γραμμή παράγωγης. Ένας ειδικός μύλος άλεσης καφέ espresso με τελευταίας τεχνολογίας δυνατότητες micro-adjustment (μικρορύθμισης) και μια υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής οδηγούν στο τελικό προϊόν, που συσκευάζεται σε αλουμινένια σακούλα με εύκολο πρακτικό άνοιγμα easy open και «tin tie» ταινία επανασφράγισης, που εξασφαλίζει τη σωστή συντήρηση. Τα έντονα, καθαρά mat χρώματα (κόκκινο, μπλε, πράσινο, μαύρο, θαλασσί) συνδυάζονται με το έντονο glossy λογότυπο και τις ιδιαίτερες γραμματοσειρές stencil, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής, αντάξιο του περιεχομένου.

Με κριτήριο την υψηλότερη δυνατή ποιότητα του καφέ, ο Dimello Retail κερδίζει τους καταναλωτές που τον επιλέγουν για να έχουν στο σπίτι τους ένα ελληνικό brand, άριστης ποιότητας και γεύσης!