ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κορονοϊός - Άδωνις Γεωργιάδης: Από την Πέμπτη κλείνουν και οι εισπρακτικές εταιρείες

Κορονοϊός - Άδωνις Γεωργιάδης: Από την Πέμπτη κλείνουν και οι εισπρακτικές εταιρείες
AP Photo

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του Blue Sky ανέφερε πως από την Πέμπτη (19/3) κλείνουν και οι εισπρακτικές εταιρείες.

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης (18/3) σε τηλεοπτική εκπομπή, τόνισε πως στα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορονοϊό, είναι να ανασταλεί και η λειτουργία των εισπρακτικών εταιρειών, καθώς «δεν νοείται να υπάρχουν ενοχλήσεις για τα χρέη σε μια τέτοια περίοδο».

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

«Από αύριο (σ.σ. σήμερα) κλείνουν οι εισπρακτικές εταιρίες. Αναστέλλεται η λειτουργία τους για όσο διαρκεί η καραντίνα. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις εταιρίες διαχείρισης απαιτήσεων. Δεν νοούνται ενοχλήσεις σε τέτοια περίοδο για χρέη. Η οικονομία σταμάτησε, οπότε αυτές οι εβδομάδες είναι ως μη γενόμενες. Ευχόμαστε βέβαια να κρατήσει όσο λιγότερο γίνεται», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Τη σχετική απόφαση αναστολής λειτουργίας των εισπρακτικών εταιρείων αναμένεται να εκδώσει σήμερα, 19 Μαρτίου, ο υπουργός, και αυτή η απόφαση θα έχει ισχύ για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η κρίση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.