ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιστρεπτέα προκαταβολή 7: Mέχρι 10 Μαΐου οι αιτήσεις

Επιστρεπτέα προκαταβολή 7: Mέχρι 10 Μαΐου οι αιτήσεις

Συνεχίζονται έως τις 10 Μαΐου οι αιτήσεις στο «mybusinessSupport» για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 7, ενώ ήδη έχουν πιστωθεί 726,4 εκατ. ευρώ σε 261.943 δικαιούχους.

Σημειώνεται ότι τώρα δίνεται και νέα ευκαιρία σε όσους μέχρι τις 19 Απριλίου ξέχασαν να κάνουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ανοίγει η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα επανεκκίνησης της εστίασης

Μέχρι τις 10 Μαΐου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για το πρόγραμμα των 330 εκατ. ευρώ για την επανεκκίνηση της εστίασης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους στο www.ependyseis.gr μέχρι τις 31 Ιουλίου, ενώ μέχρι τέλος Μαΐου θα γίνουν οι πρώτες εκταμιεύσεις.

Τα συγκεκριμένα χρήματα θα δοθούν ως κεφάλαιο επανεκκίνησης, σε μορφή ενίσχυσης που θα ανέρχεται στο 7% επί του τζίρου του 2019 για την αγορά πρώτων υλών.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν προσκομίσει τα τιμολόγια αγοράς προϊόντων μέχρι τις 31/12/2021, ενώ το μέγιστο ποσό ενίσχυσης θα μπορεί να φτάσει τις 100.000 και είναι μη επιστρεπτέο.

Για να ενταχθεί κάποια επιχείρηση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα πρέπει το 2020 να παρουσιάζει μείωση τζίρου μεγαλύτερη του 30%.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Ροή Ειδήσεων