ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξεκίνησαν οι ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων πληρωμής για την εξισωτική αποζημίωση

ΟΠΕΚΕΠΕ

ΟΠΕΚΕΠΕ | Αγρότες - Όλες οι ειδήσεις: Ξεκίνησε την Τρίτη (11/1) η διαδικασία υποβολής των ενστάσεων κατά των αποτελεσμάτων της πληρωμής για την εξισωτική αποζημίωση, όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), η οποία θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εγκύκλιο ο ΟΠΕΚΕΠΕ, μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων ελέγχων και αφού ολοκληρώθηκε η καταβολή της ενίσχυσης στους δικαιούχους του Μέτρου 13 για το έτος 2021, οι παραγωγοί, που έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ενδικοφανείς προσφυγές, είναι όσοι έχουν ένταξη με κατάσταση έγκριση και αίτημα πληρωμής για Μ 13.

Οι προσφυγές θα υποβάλλονται απευθείας από τον ενδιαφερόμενο παραγωγό με τη χρήση των προσωπικών κωδικών του, μέσω της οθόνης «Υποβολή Ενδικοφανούς Προσφυγής πληρωμής» της Καρτέλας Αγρότη (https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/FarmersTab) > Μέτρο 13 > 2021 > ΠΛΗΡΩΜΉ που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο χρήστης δύναται να τροποποιήσει την υποβληθείσα προσφυγή του όσες φορές το επιθυμεί, εντός της δεκαήμερης προθεσμίας υποβολής ενδικοφανών προσφυγών. Το έντυπο θα είναι ανοικτό για καταχωρήσεις μόνο το χρονικό διάστημα υποβολής ενδικοφανών προσφυγών πληρωμής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 32.694 νέες μολύνσεις - 80 θάνατοι σε 24 ώρες και 640 διασωληνωμένοι

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Ποιοι και γιατί χτύπησαν τον καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ

Εκλογές την άνοιξη σκέφτονται στο Μαξίμου: Οι παράγοντες – κλειδιά και οι απρόβλεπτες εξελίξεις