ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

H ICAP Group αναδεικνύεται σε Google AdWords Premier Partner

H ICAP Group αναδεικνύεται σε Google AdWords Premier Partner

Η ICAP Group αναδεικνύεται σε Google AdWords Premier Partner από την Google για τη διάθεση της υπηρεσίας AdWords στην ελληνική, τη ρουμάνικη και την κυπριακή αγορά.

Η ανάδειξη αυτή αποτελεί την αντικατάσταση του Authorized Reseller status που κατέχει η ICAP από το 2008. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Google εξουσιοδοτεί την ICAP Group στην πώληση, υλοποίηση και ολοκληρωμένη υποστήριξη καμπανιών AdWords σε όλη την εν λόγω περιοχή. Οι καμπάνιες υλοποιούνται με εμφάνιση τόσο στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google όσο και σε όλες τις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες (display partners) και τα κινητά τηλέφωνα. Η ICAP Group είναι ο πρώτος Google AdWords Premier Partner στην Ελλάδα και Κύπρο.

Η ICAP Group έχει ήδη αποδείξει την ικανότητά της στην εφαρμογή υψηλής ποιότητας καμπανιών. Μάλιστα, στην Ελλάδα έχει σημειώσει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ποσοστό 95% των καμπανιών που σχεδίασε το 2011, πετυχαίνοντας συγκριτικά μεγάλο αριθμό κλικς ανά ιστοσελίδα σε χαμηλό κόστος (πηγή: Google s Quality Scorecard, Δεκέμβριος 2011).

Το Google AdWords Premier Partner Program φέρνει σε επαφή τους έμπειρους και διαπιστευμένους συνεργάτες AdWords της Google με μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες αναζητούν εξειδικευμένη βοήθεια στη δημιουργία, διαχείριση και βελτιστοποίηση των online καμπανιών τους. Η ICAP Group είναι εξουσιοδοτημένη για τη μεταπώληση Google AdWords από το 2009.

Τον ενθουσιασμό του για το λανσάρισμα του Google AdWords Premier Partner program μέσω τόσο εξειδικευμένων και υψηλής ποιότητας εταιρειών όπως η ICAP εξέφρασε ο Tariq Janmohamed, επικεφαλής των συνεργασιών της Google για την περιοχή EMEA.

«Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που η ICAP Group αναδείχτηκε σε Google AdWords Premier Partner, αποτέλεσμα της εξαιρετικής ποιότητας των καμπανιών μας, της εμπειρίας που έχουμε αποκομίσει, της εκπαίδευσης αλλά και της απευθείας υποστήριξης από την Google» δήλωσε ο Εκτελεστικός Διευθυντής Στρατηγικής και Marketing της ICAP Group, κ. Νίκος Κομνηνός. Ο ίδιος υποστήριξε πως «η ICAP Group ενθαρρύνει τις εταιρείες να χρησιμοποιούν διαδικτυακή προβολή και διαφήμιση ως έναν αποτελεσματικό τρόπο εντοπισμού νέων πελατών, είτε βρίσκονται δίπλα μας είτε οπουδήποτε στον κόσμο».