ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Διακοπές στην Ελλάδα προτείνει στους Γερμανούς ο Χατζημαρκάκης

Διακοπές στην Ελλάδα προτείνει στους Γερμανούς ο Χατζημαρκάκης

Κάλεσμα στους Γερμανούς, να προτιμήσουν και φέτος την Ελλάδα, απηύθυνε ο ευρωβουλευτής των Ελεύθερων Δημοκρατών Γιώργος Χατζημαρκάκης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ελληνογερμανικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος, ο κ. Χατζημαρκάκης –και με την ιδιότητα του προέδρου- αναφέρεται στα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος για την δραματική υποχώρηση των εσόδων από τον Τουρισμό. Ο ίδιος εκφράζει φόρους για «ακόμη μεγαλύτερη κατάρρευση» και επισημαίνει ότι «η Ελλάδα μπορεί να ξεπεράσει την κρίση μόνο με ανάπτυξη».

«Διακοπές στην Ελλάδα σημαίνει φανταστικά τοπία, φιλόξενοι άνθρωποι, αλλά και, συγχρόνως, σημαντική βοήθεια στο να ξεπεραστεί η κρίση», υπογραμμίσει, προτείνοντας να δοθεί στρατηγική προτεραιότητα στον τομέα του ποιοτικού τουρισμού.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η χώρα μας θα πρέπει να περιορίσει τις φθηνές προσφορές και αντί για διακοπές με βραχιολάκι, να προωθηθεί στην Ελλάδα «ο τουρισμός Υγείας», εκτιμώντας ότι ο συνδυασμός θεραπείας και διακοπών μπορεί να αποτελέσει σημαντικό τομέα ανάπτυξης για τη χώρα μας.