ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

e-ΕΦΚΑ - Πληρωμές: Πότε θα πιστωθούν στους λογαριασμούς κύριες και επικουρικές συντάξεις

πληρωμές ευρώ
Από την Τρίτη 27 αναμένεται να αρχίσουν οι πληρωμές
pixabay

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ

Την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα από την Τρίτη 27, αναμένεται να αρχίσουν οι πληρωμές για τις συντάξεις Οκτωβρίου 2022.

Το πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και των επικουρικών συντάξεων ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής τους, το πρόγραμμα πληρωμής των συντάξεων διαμορφώνεται ως εξής:

Την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και της ΔΕΗ.

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.

Σχετικές ειδήσεις:

Πληρωμές σε σχεδόν 92.000 δικαιούχους - Ποιοι θα δουν λεφτά μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμή 16,6 εκατ. ευρώ σε εκατοντάδες δικαιούχους (πίνακες με ποσά)

e-ΕΦΚΑ για πληρωμές: Πότε καταβάλλονται οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Οκτωβρίου