ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το φθηνότερο ρεύμα της αγοράς για το Νοέμβριο - Διαφορές έως 500% μεταξύ των εταιριών

Το φθηνότερο ρεύμα της αγοράς για το Νοέμβριο - Διαφορές έως 500% μεταξύ των εταιριών

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τιμές ρεύματος ανά κιλοβατώρα ξεκινούν από τα 0,045 ευρώ και φτάνουν έως τα 0,2220 ευρώ, με την επιδότηση.

Διαφορές που ξεπερνούν το 500% κρύβουν τα τιμολόγια ρεύματος του Νοεμβρίου, καθώς οι εταιρείες δίνουν τα ρέστα τους για να αποκτήσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς από την πίτα της ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι τιμές ανά κιλοβατώρα ξεκινούν από τα 0,045 ευρώ και φτάνουν έως τα 0,2220 ευρώ, με την επιδότηση. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, για να επιλέξει κάποιος το φθηνότερο τιμολόγιο θα πρέπει να προχωρήσει σε έρευνα αγοράς, που απαιτεί χρόνο και κόπο.

Μην ανησυχείτε όμως. Σε αυτό το δύσκολο ερώτημα απαντούν οι πίνακες που δημοσιεύει το fpress.gr, οι οποίοι δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για λόγους ενημέρωσης του κοινού. Δεν μπαίνουμε σε θέματα ανταγωνισμού και ο μόνος στόχος είναι η σωστή ενημέρωση. Άλλωστε, όποιος κάνει τους υπολογισμούς, θα διαπιστώσει ότι άλλη εταιρεία είναι φθηνότερη για κάποιον που είναι συνεπής στις πληρωμές του και άλλη για κάποιον που δεν είναι. Επίσης, άλλη εταιρεία είναι οικονομικότερη για κάποιον που κάνει μεγάλες καταναλώσεις και άλλη αποδεικνύεται ποιο οικονομική για κάποιον που με λιγότερες κιλοβατώρες ανά τετράμηνο.

Για να δείτε το φθηνότερο τιμολόγιο, αλλά και αναλυτικά τις τιμές όλων των εταιριών κάντε κλικ ΕΔΩ