ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το Bitcoin καταγράφει το μεγαλύτερο εβδομαδιαίο κέρδος από τον Οκτώβριο

Το Bitcoin καταγράφει το μεγαλύτερο εβδομαδιαίο κέρδος από τον Οκτώβριο

Το Bitcoin εκτινάχθηκε πάνω από 13% την περασμένη εβδομάδα και κατέγραψε την καλύτερη επίδοση από τον Οκτώβριο. Μάλιστα, η άνοδος του S&P 500 υπό την καθοδήγηση της AI στηρίζει την ανοδική δυναμική της αγοράς κρυπτονομισμάτων.

Επενδύστε στο Bitcoin Minetrix

Τι λένε οι δείκτες της αγοράς

Τα bulls φαίνεται να κυριαρχούν έναντι των bears στις υποτιθέμενες επικίνδυνες γωνιές της χρηματοπιστωτικής αγοράς. Το Bitcoin (BTC), το κορυφαίο κρυπτονόμισμα στον κόσμο, αυξήθηκε σχεδόν 13,5%, φτάνοντας στα 48.300 δολάρια έως τις 12 Φεβρουαρίου και πετυχαίνοντας έτσι το μεγαλύτερο κέρδος μίας εβδομάδας από τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της CoinDesk. Την ίδια στιγμή, ο δείκτης CoinDesk 20 Index, ένα μέτρο των μεγαλύτερων κρυπτονομισμάτων, σημείωσε άνοδο 11%.

Το ράλι συνέβη καθώς οι συνεχιζόμενες εισροές στα διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (ETFs) spot bitcoin με έδρα τις ΗΠΑ πιθανόν επισκίασαν τις αναφορές ότι ο χρεοκοπημένος κρυπτοδανειστής Genesis ζητά έγκριση για να ρευστοποιήσει τα 1,6 δισ. δολάρια που κατέχει σε bitcoin. Την Πέμπτη, τα spot ETFs συγκέντρωσαν εισροές άνω των 400 εκατ. δολαρίων, καταγράφοντας ημερήσιο μέγιστο για εδώ και σχεδόν ένα μήνα.

Ο S&P 500, ο δείκτης δηλαδή αναφοράς των μετοχών της Wall Street, αυξήθηκε για πέμπτη εβδομάδα, κλείνοντας πάνω από το όριο των 5.000 δολαρίων, για πρώτη φορά στα χρονικά. Σύμφωνα με τον Διευθυντή Παραγώγων της Amberdata, Greg Magadini, η εκτίναξη των μετοχών που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη οδήγησε τον δείκτη σε υψηλότερα επίπεδα και η ανοδική δυναμική ερμηνεύεται ως θετικός οιωνός για την αγορά κρυπτονομισμάτων.

«Είναι δύσκολο να πούμε ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι υπερτιμημένη. Βρισκόμαστε πραγματικά στην αρχή της ιστορίας της τεχνητής νοημοσύνης και της έκρηξης της υιοθέτησης. Φυσικά, το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης είναι άγνωστο, κατά τη γνώμη μου. Η κρυπτογράφηση βρίσκεται σε παρόμοια θέση», δήλωσε ο Magadini σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. «Το αυξημένο ενδιαφέρον των επενδυτών για ρίσκο στην τεχνολογία είναι καλή για τα κρυπτονομίσματα και το αντίστροφο», πρόσθεσε ο Magadini.

Bitcoin Minetrix - Το καλύτερο επερχόμενο έργο κρυπτογράφησης

Το Bitcoin Minetrix παρουσιάζει μια επαναστατική προσέγγιση στις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα, προσφέροντας μια καινοτόμο μέθοδο εξόρυξης. Ειδικότερα, το έργο εισάγει μια σύγχρονη πλατφόρμα εξόρυξης στο cloud, μέσω της οποίας οι επενδυτές του BTCMTX έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν τα κρυπτονομίσματά τους ώστε να συμμετέχουν στην εξόρυξη crypto.

Χωρίς την ανάγκη για σύγχρονο εξοπλισμό ή εξειδικευμένες γνώσεις, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επωφεληθεί από τις ανταμοιβές της εξόρυξης. Μια προσέγγιση που σίγουρα έχει κερδίσει το ενδιαφέρον της κοινότητας, κάτι που γίνεται εμφανές και από τον ρυθμό πώλησης των κρυπτονομισμάτων BTCMTX στην προπώληση.

Αρκετοί μάλιστα αναλυτές προβλέπουν ότι το Bitcoin Minetrix θα είναι ένα από τα κρυπτονομίσματα που θα ανέβουν σε τιμή, παρουσιάζοντας μια άνοδο που θα μπορούσε να ξεπεράσει το 50x της αρχικής του τιμής.

Επενδύστε στο Bitcoin Minetrix

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.