ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πώς διαφέρει αυτό το bull run του Bitcoin από τα προηγούμενα;

Πώς διαφέρει αυτό το bull run του Bitcoin από τα προηγούμενα;

Η εξέταση βασικών δεικτών προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τη μοναδικότητα του τρέχοντος ράλι.

Καθώς το Bitcoin συνεχίζει την ανοδική του πορεία, οι προσδοκίες αυξάνονται για μια πιθανή άνοδο της τιμής του μετά το καλοκαίρι και συγκεκριμένα, μετά το Bitcoin Halving. Ωστόσο, οι πρόσφατες ανωμαλίες στη δυναμική της αγοράς κρυπτονομισμάτων έχουν προκαλέσει συζητήσεις σχετικά με το αν αυτή η ανοδική πορεία του Bitcoin διαθέτει ξεχωριστά χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τους προηγούμενους κύκλους. Η εξέταση βασικών δεικτών προσφέρει πληροφορίες σχετικά με τη μοναδικότητα του τρέχοντος ράλι.

Αγορά 5thScape

Ένα bull run που θα συνεχίσει για πολύ;

Η άνοδος του Bitcoin, από τον Μάρτιο του 2023, σημαδεύτηκε από μια ισχυρή ανοδική τάση οδηγώντας πολλούς σε εικασίες σχετικά με τη φύση αυτού του συνεχιζόμενου bull run. Μια αξιοσημείωτη παρατήρηση είναι η αυξανόμενη δραστηριότητα των φαλαινών, όπως επισημαίνεται από τον δείκτη «Whale Last Active 7-30 days».

Παρόμοια με τους προηγούμενους κύκλους, αυτή η αύξηση της δραστηριότητας των φαλαινών υποδηλώνει μια διαρκή ανοδική τάση, με ενδείξεις που παραπέμπουν σε μια μακροχρόνια ανοδική πορεία. Ένας από τους βασικότερους λόγους είναι φυσικά το Bitcoin Halving, που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του μήνα.

Προβλέποντας τη διάρκεια του bull run

Καθώς η τρέχουσα ανοδική πορεία του Bitcoin αποκτά δυναμική, δημιουργούνται εικασίες σχετικά με τη δυνητική διάρκεια και το τελικό της σημείο. Σε προηγούμενους κύκλους παρατηρήθηκαν κορυφώσεις στις περίπου 526 με 547 ημέρες μετά το Halving.

Ωστόσο, δεδομένης της παρατεταμένης φύσης του τρέχοντος bull run, το οποίο επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τη δραστηριότητα των φαλαινών, υπάρχουν εικασίες ότι η διάρκεια του συγκεκριμένου κύκλου μπορεί να αποκλίνει από τα ιστορικά πρότυπα. Καθώς έχουν ήδη περάσει πάνω από 6-8 μήνες από την έναρξη της ανοδικής τάσης, το ερώτημα για το πότε θα ολοκληρωθεί ο κύκλος παραμένει ανοιχτό.

Έτσι, ενώ η τρέχουσα ανοδική πορεία του Bitcoin παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με προηγούμενους κύκλους, διακριτοί δείκτες υποδηλώνουν ότι διαφέρει σε μεγάλο βαθμό. Το μόνο που μένει, είναι να δούμε πώς θα εξελιχθεί η πορεία του Bitcoin, αλλά και των υπολοίπων κρυπτονομισμάτων της αγοράς.

Ποιες επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον;

Οι επενδύσεις στο Bitcoin αποτελούν μια από τις βασικότερες στην αγορά κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, δεν είναι οι μόνες. Με το συνολικό κλίμα της αγοράς να είναι ανοδικό, ολοένα και περισσότεροι επενδυτές στρέφονται σε εναλλακτικές επενδύσεις crypto.

Ειδικότερα, έχει παρατηρηθεί μια σημαντική άνοδος σε νέα ανερχόμενα κρυπτονομίσματα , τα οποία παρουσιάζουν σημαντικές προοπτικές ανόδου στο μέλλον. Αφού αναζητήσαμε τις πιο δημοφιλείς επιλογές μεταξύ των επενδυτών crypto, θεωρούμε ότι τα δύο έργα που ξεχωρίζουν στην αγορά, αυτή τη στιγμή, είναι το 5th Scape Token και το Dogeverse.

5th Scape Token – Το μέλλον της εικονικής πραγματικότητας

Το 5th Scape Token αποτελεί ένα από τα καλύτερα Web 3.0 κρυπτονομίσματα το οποίο συνδυάζει το blockchain με την εικονική πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, οι επενδυτές στο $5SCAPE αποκτούν πρόσβαση σε παιχνίδια, ταινίες και άλλο υλικό εικονικής πραγματικότητας, έχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να επωφεληθούν από εξαιρετικές ανταμοιβές. Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει και φαίνεται να προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον.

Αγορά 5thScape

Dogeverse – Το κορυφαίο multi-chain meme coin

Το Dogeverse είναι το πρωτοποριακό multichain meme coin το οποίο παρουσιάζει τον αγαπημένο σκύλο «Cosmo the Doge». Ξεκινώντας αρχικά, με τις αλυσίδες μπλοκ του Ethereum, του BNB Chain και του Polygon, το Dogeverse θα επεκταθεί και στο Solana, το Avalanche και το Base. Στόχος του έργου να δημιουργήσει μια ζωντανή κοινότητα υποστηρικτών σε κάθε blockchain, εξασφαλίζοντάς τους πιθανές ανταμοιβές μέσω του πονταρίσματος και της συμμετοχής στην προπώλησή του.

Αγορά Dogeverse

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.